Парасолі з логотипом l Printmarket.ua

Парасольки не відносяться до найпопулярнішої рекламної продукції, тому що використовуються в обмежений час – навесні та восени, іноді дощовим літом. Але тим приємніше отримати такий подарунок. адже це не просто парасолька, а парасолька з логотипом компанії, яка виділила тебе з-поміж клієнтів, обдарувала увагою і турботою. А це завжди радує!

Парасолі з логотипом

Зручні та практичні парасольки з логотипом – це ідеальний презент у весняно-осінню рекламну компанію. Його можна використовувати як корпоративний подарунок співробітникам, як приз для переможців конкурсів та промо-акцій,   як нагорода особливо активним учасникам семінарів та конференцій. За такий подарунок у дощовий період вам будуть вдячні і точно не забудуть ім'я вашої компанії.

Нещодавно ми, компанія Принт Маркет, зробили друк на парасольках Школи MEIYO Dojo. Тут навчають KoKoDo дзю-дзюцу, традиційному японському дзю-дзюцу, засновником якого був Іріє Ясухіро (Сайтама, Японія). Коріння школи сягає вглиб століть і налічує вже понад 100 років. Сама школа знаходиться у Дайто-рю. Приймають до неї всіх бажаючих від 13 років, а навчання займає до 5 років, залежно від здібностей студента та його послідовності у навчанні.

MEIYO Dojo вибрали парасольку-тростину з куполом чорного кольору та логотипом білого кольору. Це напівавтоматична парасолька висотою 90 см і розміром бані 101 см, розділена на 8 секцій. Купол із нейлону, спиці та основа металеві. Ручка з натурального дерева, незабарвлена, лакована. Дерев'яні наконечники спиць стильно доповнюють парасольку. Складається парасолька вручну, а липучка дозволяє згорнути та закріпити парасольку в неробочому положенні.

Нанесення логотипу зроблено методом трафаретного друку. Крім логотипу Школи, на одну із секцій було нанесено слово MEIYO, написане японськими ієрогліфами. Воно перекладається як «ЧЕСТЬ». Це одна із семи чеснот справжнього самурая. Адже система самооборони KoKoDo дзю-дзюцу вивчалася та практикувалася останніми самураями Японії.

Крім парасольки-тростини ми можемо запропонувати вам ще складні парасольки, які легко вміщаються у портфелі чи сумці. Забарвлення парасольок найрізноманітніші – білі, жовті, блакитні, яскраво-червоні, бордові та темно-сині.

З нашими парасольками ви повірите, що «Сьогодні в моді негода»!

Корисні статті про поліграфію