Візитки. Блог Прінт Маркет. Випуск №27

Про те, наскільки важливі в сучасному світі діловому світі візитки, ви напевно добре знаєте. Візитки не тільки несуть інформацію про ваше ім'я та прізвище, посаду та місце роботи. Візитки демонструють рівень вашого смаку та поняття про діловий етикет. Тому наша компанія Print Market із задоволенням бере на себе завдання створити кожному клієнту унікальні візитні картки, виготовлення яких ми гарантуємо завжди вчасно та з чудовою якістю.

Друк візиток ми проводимо протягом двох робочих днів, але для тих клієнтів, яким потрібно «на вчора», ми готові зробити візитки буквально за пару годин!

Сьогодні у нас є надзвичайно вигідна пропозиція для всіх бажаючих – друк 1000 візиток ВСЬОГО за 154 грн! Це візитки на товстому білому крейдованому папері стандартного формату та кольоровим друком.

За останні дні до нас звернулося кілька постійних та нових клієнтів, які замовили комплекти візиток і вже отримали свої замовлення. Ми дуже раді, що потрапили всім!

Одним із клієнтів була провідна інвестиційна банківська компанія Джаспен Кепітал Партнерс (Jaspen Сapital Рartners), яка працює на ринках Західної та Східної Європи, в тому числі і в Україні. Компанія відмінно зарекомендувала себе як професіонала та новатора у своїй справі, компетентного та надійного партнера. Візитки для них ми зробили строгими та елегантними, витриманими у корпоративних двох відтінках синього кольору.

Для чудового Капіталіст Паба «Дон Оліо» ми зробили візитки справжнього італійського мафіозі – чорно-білі. Рекомендуємо відвідати цей милий заклад – там не тільки смачно годують стравами італійської кухні, а й напувають чудовим якісним пивом і міцною чорною кавою. А також розважають книгами, настільними іграми та комп'ютерними іграми на приставках.

Для компанії «СОТА» ми зробили візитки з достатньою кількістю інформації та всіма необхідними контактами. Ця компанія займається продажем мобільних телефонів, цифрової та портативної техніки, комплектуючими та аксесуарами до неї. Фахівці мережі магазинів «СОТА» можуть усі – від встановлення та налаштування програмного забезпечення до професійних консультацій та підбору оптимальних тарифів різних операторів.

Також ми зробили ділові візитки для співробітників акціонерної страхової компанії «ІНГО Україна», яка вже понад 20 років працює на ринку України. Компанія велика, працює у 25 містах по всій території країни. В офісах компанії працює понад 600 співробітників.

Візитки ми зробили в повній відповідності до побажань замовника – строгий красивий шрифт, корпоративні кольори та чіткий логотип компанії.

Ще ми створили особисті візитні картки чудовому лікарю-стоматологу. Гарним шрифтом та цікавою композицією візиток ми хотіли наголосити, що лікар – жінка, чарівна та приваблива.

Кожна візитка – це не просто папірець з прізвищем та адресою, це продумана композиція, шрифт та колір. Візитка – ваш рекламний щит, ваш мовчазний агент. Тому ми індивідуально підходимо до кожного нашого клієнта і намагаємось «на відмінно» вирішити ті завдання, які він ставить перед нами.

Корисні статті про поліграфію