Шовкографія (трафаретний друк) у Києві | Блог Принт Маркет

Шовкографія – це спосіб друку текстової та графічної інформації в різних кольорах. Технологія дозволяє відтворювати малюнки як на основи малої площі, так і великі рекламно-інформаційні носії. Процес відбувається із застосуванням нейлонової або металевої сітки.

Шовкографія

Джерело зображення: https://ua.wikipedia.org/

Застосування трафаретного друку

Функціональні можливості трафаретного способу друку практично нічим не обмежені.

Його використовують не тільки для випуску поліграфічної та сувенірної продукції, фірмової упаковки, щоденників, бланків, календарів, usb-флешок.

Дуже потрібний шовкографічний друк і на текстильних виробах. Наприклад, на толстовках, футболках, майках. Як матеріал для основи можуть застосовувати також кераміку, пластик, дерево.

Можливості шовкографії

Для отримання необхідного результату працівникам поліграфії достатньо застосувати фарбу, призначену для конкретного матеріалу. Трафаретний друк здатний передати насичене зображення, що має широку палітру фарб. Для друкарських послуг застосовують друк за допомогою чотирьох чорнил. Затребувана також печатка у моно-кольорі.

Застосування золотого, срібного та металевого чорнила дозволяє надати виробу особливий декор. Ефектно виглядає і друк із флуоресцентними фарбами.

Друк візиток за допомогою шовкографії

Якщо ви не бажаєте обмежуватися замовленням стандартних безликих візитних карток, можна скористатися печаткою візиток за допомогою шовкографії. Такі картки будуть виглядати презентабельно та дорого, вони підкреслять індивідуальний статус власників.

Використання спеціальних матеріалів для друку дозволяє випускати візитки, які характеризуються практичністю та стійкістю до стирань, не бояться забруднень, від яких можуть постраждати паперові аналоги.

Трафаретне лакування

Щоб надати візиткам ще більшої оригінальності та захистити їх покриття, застосовують технологію трафаретного лакування. При суцільному лакуванні твердіють покривають всю площу носія. Для цього застосовують спеціальні глянцеві склади та лак з матовим покриттям.

Крім того, може використовуватися і вибіркове лакування, при якому відбувається лакування окремих фрагментів.

Переваги звернення до друкарні "Принт Маркет"

Для замовлення фірмової, сувенірної та рекламної поліграфії зверніться до спеціалізованої друкарні "Принт Маркет". Професіонали виконають замовлення у найкоротші терміни. У нашому арсеналі налагоджена технологія виробництва та сучасне друкарське обладнання, яке дозволяє швидко та якісно виготовити різну продукцію методом шовкографії та іншими способами.

Обговорити всі деталі можна як особисто, так і за телефоном: (044) 299-42-42.

Крім того, замовлення можна зробити дистанційно на нашому сайті.

Корисні статті про поліграфію