Ручки з логотипом. Друк на ручках – Блог Print Market

Сувенірні ручки з логотипом – це завжди доречно та красиво. Вони необхідні в щоденному використанні як подарунок від фірми або сувенір під час рекламної акції. Ми вже зробили безліч замовлень цього найпопулярнішого виду рекламної продукції.

Хочемо представити вам наші останні роботи в даній галузі.

Еко ручки СМАРТ

Для компанії Квінтесенція ми підібрали дуже красиві та модні Еко ручки чистого білого кольору. Ця компанія є навчальним центром та створює освітні програми для стоматологів та зубних техніків, а також друкує для них необхідну літературу та навчальні посібники. Ручки з логотипом навчального центру стануть добрим нагадуванням усім, хто пройшов навчання у цьому висококваліфікованому закладі. Ручки Еко виготовляються з повторно перероблених матеріалів, тому по праву вважаються найбільш екологічно чистою продукцією серед кулькових ручок.

У нашому асортименті представлено 4 кольори корпусу ручки: біла, червона, зелена і крафт. Друк на ручках робиться на спеціальному устаткуванні з урахуванням усіх технологічних вимог, тому відрізняється відмінною якістю та чіткістю виконання.

Ручки CLEO RUBBER

Компанія Uponor замовила чудові кулькові ручки з логотипом моделі CLEO RUBBER. Ця компанія вирішує проблеми водопостачання, сонячного опалення та охолодження у сучасному будівництві. Інноваційні методи  та використання металопластикових труб або труб РЕХ дозволяють компанії бути одним із лідерів на ринку України. Для них ми зробили кулькові ручки з білого блискучого пластику із синьою кліпсою та кнопкою. Друк логотипу на ручках вийшов насиченим глибоким синім кольором.

Ручки Mico White

Для Міжнародного фестивалю неформальної освіти INSIGHT ми виконали замовлення на ручки з логотипом моделі Mico White. Це ручки з білого якісного матового пластику з пером синього кольору. Логотип був нанесений фірмовим кольором фестивалю – ndash; яскраво-рожевим. Ручка виглядає ошатно та елегантно.

Еко ручки Стандарт

Ще одне замовлення на ручки з нанесенням логотипу ми отримали від компанії Органічна Україна, яка є Спілкою виробників органічних сертифікованих продуктів. Для них ми зробили, звичайно, кулькові Еко ручки з крафта. У поєднанні з чорним наконечником, кнопкою, кліпсою та логотипом чорного кольору ручки виглядають дуже суворо та офіційно, що й вимагалося.

Якщо вам сподобалися наші роботи, або якщо ви вирішили також зробити для своєї компанії ручки з логотипом, то рекомендуємо вивчити найширший асортимент кулькових ручок на нашому сайті. Ми можемо нанести логотип або будь-яке інше зображення на будь-яку запропоновану модель в короткий термін. Розмір тиражу та термін виконання на якості нашої продукції не відображаються.

Пам'ятайте – які б моделі кулькових ручок ви не вибрали – ми завжди виконаємо ваше замовлення на найвищому рівні.

Ручки з логотипом – це чудовий та надійний метод підкреслити індивідуальність вашої компанії!

Корисні статті про поліграфію