Кишенькові календарі, приклади робіт друкарні - Блог Print Market

Наближається новий 2023 рік. Це і Новорічне свято та календарний відлік часу. Тому особливо актуальними для наших замовників стали кишенькові календарики, які не лише дозволяють «не загубитися» у часі, але й стануть гарною рекламою вашої компанії чи вашого бізнесу.

Кишенькові каленларі. Друк та виготовлення календарів.

Нещодавно ми випустили кишенькові календарі для чарівної майстрині ляльок Олени Назаренко. Звісно, ​​на календарику є зображення твору її рук. Всі іграшки Олени пошиті з великою теплотою та гумором. Вони романтичні, добрі та сповнені любов'ю. Саме це ми хотіли відобразити у дизайні календарика. Замовниці сподобалося!

До речі, на сайт Олени Назаренко (і взагалі, на будь-який сайт, що вас зацікавив) ви можете зайти легко і швидко, скориставшись QR кодом, який знаходиться на календарику. Цей сучасний тренд дозволяє користувачу перейти на посилання, що його цікавить без праці, скориставшись своїм мобільним телефоном. Погодьтеся, дуже зручний винахід!

Також хотілося б відзначити нашу роботу для компанії автомобільних масел «ПОЛО Оіл Україна». Ця компанія працює на ринку України вже 10 років і давно здобула популярність серед своїх клієнтів. «ПОЛО Оіл Україна» використовує у своїй роботі технології NASA, що робить її товар одним із провідних на ринку мастильних матеріалів. Нам було дуже приємно, що наша продукція припала до смаку колективу компанії.

Адже виготовлення календарів у нас виробляється на висококласному сучасному обладнанні, тому ми впевнені у його якості.

Ще один клієнт оцінив та похвалив наші кишенькові календарики – це компанія «БІО Автомотив», офіційний імпортер та дистриб'ютор Гонгконзького автовиробника «BIO Automotive Co». Компанія виробляє екологічний транспорт – електромобілі, які останніми роками стали особливо популярними у країнах Західної Європи, Центральної Азії, а також у США та Австралії.

Пам'ятаючи про популярність і високу репутацію компанії, ми доклали всіх зусиль, щоб створити дійсно якісний та цікавий продукт, враховуючи всі побажання замовника.

Замовити: друк та виготовлення кишенькових календарів.

Крім кишенькового варіанта календарів, ми можемо запропонувати квартальні календарі. Друк усіх видів календарів проводиться згідно з усіма технологічними вимогами. Ми цінуємо своє добре ім'я, тому можемо гарантувати високу якість і мінімальні терміни виконання замовлень!

Корисні статті про поліграфію