Друк логотипу на ручках - Блог Принтмаркет

Приставка "ЕКО" останнім часом стає трендом. Екопродукти, екотовари, БІО, повторно перероблене тощо. Ці слова ми чуємо щодня. Цими товарами ми користуємося щодня дедалі більше.

Популярність Еко товарів з кожним місяцем на нашому сервісі зростає.

У каталозі товарів Print Market Ви можете знайти чимало Еко товарів: ручки, блокноти, пакети. Найближчим часом ми плануємо розширювати цей асортимент, за рахунок виведення товарів надрукованих на вторинно переробленому папері з використанням соєвих, екологічно чистих чорнил та фарб.

Ручки "Смарт" та "Стандарт" - найпопулярніші продукти з лінійки "Еко" .
Погодьтеся, що самі моделі цих ручок виглядають чудово.

Еко ручка з логотипом Друк логтипу на еко ручках Київ Друк логотипу на ручках Еко ручка з логотипом

 

Еко ручки: Модель СМАРТ

Ручка даної моделі складається з двох частин: ковпачок та корпус. Матеріал з якого виготовлено ручку - вдруге перероблений папір. Ручка має оригінальний зовнішній вигляд і дуже популярні на нашому сервісі. Доступні моделі у таких кольорах: білий, крафт, зелений, червоний. Колір чорнила - синій.
Логотип на ручки наноситься методом тамподруку або шовкотрафарету. Нанести зображення можна в 1/2/3 і іноді більше кольорів.

Еко ручки: Модель СТАНДАРТ
Зовнішній вигляд ручки – класична ручка з кнопкою. Корпус ручки - повторно перероблений папір. Кліпса та гриф – якісний пластик. Доступні кольори: оливковий, оранж, синій, червоний, бордовий, чорний. Колір чорнила - синій.
Логотип на ручки наноситься методом тамподруку або шовкотрафарету. Нанести зображення можна в 1/2/3 і іноді більше кольорів.

Корисні статті про поліграфію