Пластикові візитки l Блог Принт Маркет

Прогрес не стоїть на місці. У рекламній поліграфії, як і в інших областях, також вдосконалюються методи роботи і матеріали. Останній час часу – візитки із пластику.

Всі ми знаємо, що візитна картка – ця особа професіонала своєї справи, його рекламний агент. Ділова людина залишає візитівку своїм колегам та партнерам, постачальникам та покупцям. Візитка дозволяє запам'ятати ім'я людини та дає можливість зв'язатися з нею у будь-який момент.

Візитна картка з паперу швидко втрачає свій презентабельний вигляд, меніться і мажеться. А м'ята візитка складе найнегативнішу думку про людину чи компанію. Візитка має бути завжди стильною та красивою, тоді вона та її власник викликають повагу.

Щоб візитна картка завжди виглядала представницько, а її власник солідно, для друку стали використовувати новий матеріал – ; пластик. Сьогодні багато поліграфічних виробництв друкують візитки на пластиці. Print Market також не відстає від прогресивних методів створення візиток.  Наші пластикові візитки красиві та довговічні, а якість друку на них анітрохи не поступається паперовим аналогам – та ж яскравість кольорів та фотографічна чіткість зображення.

Відмінну якість пластикових візиток, що створені в Print Market, вже оцінили постійні клієнти. Друкуються вони на спеціальному пластику завтовшки 0.7 мм. Ми виробляємо візитки двох найпопулярніших розмірів: 50х90 мм та 55х85 мм. Друк на візитках – повнокольорова, з одного боку.

Макет візитки розробляють професійні художники-дизайнери нашої компанії. Кожному замовнику надається кілька варіантів візиток. Оплачується лише той єдиний варіант, який замовник обирає та підписує до друку. Термін виготовлення візиток – до 5 робочих днів. Варіанти оплати та доставки замовлення можна обговорити з нашими менеджерами за телефоном Київ (044) 229-5323.

Бажаєте стати власником стильних та красивих візитних карток? Замовте пластикові візитки у Print Market!

Корисні статті про поліграфію