Сьогодні ми хочемо подати візитні картки, які ми зробили для наших клієнтів.

Візитки – це не тільки обличчя клієнта, це двері у навколишній світ. Як ви себе уявите, так до вас і будуть ставитись, тому ваша візитна картка повинна відповідати всім правилам етикету. І не важливо – бізнесмен ви або вільний художник, за вашою візитівкою про вас судитимуть ваші майбутні замовники. Від маленького шматка паперу залежатиме розвиток вашого бізнесу та ваш прибуток. Тому візиткам потрібно приділяти особливу увагу і до їх створення підходити з усією серйозністю.

Сьогодні ми хочемо представити візитні картки, які ми зробили для наших клієнтів. Перша з них – ndash; це компанія професійних датацентрів SIM-NETWORKS, головний офіс якої розташований у Німеччині, а філія у Києві. Надсучасне обладнання та стабільна багаторічна робота створили високий авторитет цієї компанії у всьому світі. Ми пишаємося, що надрукували візитні картки тим, хто гарантує стабільність та безпеку ваших серверів та інфраструктури.

Другим замовником було агентство нерухомості з Італії Studio Milanocasa, яке займається добіркою нерухомості для купівлі та оренди, а також проведенням угод та оформленням усіх документів згідно з італійським законодавством. Для них ми зробили лаконічні та елегантні візитки за всіма правилами бізнес-етикету.

Третій замовник – це фотостудія вищого класу IMPREZA Studio. У студії не лише проводяться зйомки та фотосесії, але тут також організовуються тренінги та заняття фотошколи. Майстри фотостудії беруть участь у професійних конкурсах і самі організовують для бажаючих фототури різними країнами світу.

Для цієї творчої команди ми постаралися зробити візитки, що відображають їхню оригінальність і креативність, тому нами був застосований особливий спецефект – метод вибіркового лаку. Візитки з лаком друкуються на товстій крейдованій папері, виглядає вражаюче і ошатно. Головне, що нам вдалося відобразити основну ідею студії – єдність високої майстерності, творчості та професіоналізму.

Сподіваюся, ми змогли пояснити, чому друк візиток – справа важлива. Якщо вам потрібні візитки, то ми готові обговорювати ваші ідеї та постараємося їх втілити так, щоб уявити вашу компанію чи особистість красиво та лаконічно. Ми врахуємо ваші фінансові можливості, смакові уподобання та побажання. І повірте – ваші візитки у нашому виконанні стануть справжнім маленьким твором поліграфічного мистецтва.

Також ми пропонуємо вам чудову канцелярську продукцію – блокноти, кулькові ручки та багато іншого. А яскраві флаєри, надруковані нами, зможуть повідомити вашим майбутнім клієнтам точну інформацію та контактні дані вашої компанії.

 

Інші наші статті:

Етикет візитних карток

Візитки. Друк та виготовлення. Які візитні картки вибрати?

Майстер-клас "Візитки"

Візитки з вибірковим лаком УФ лаком

Можливо вас зацікавить

Корисні статті про поліграфію