Друк на чашках - сублімація

Поговоримо і зовсім дивовижному методі нанесення зображення на посуд – про метод сублімаційного друку. Латинське слово «sublimo» означає піднесення, високо підняте. Звідси можна зробити висновок, що друк сублімації – це друк, коли він малюнок накладається зверху на виріб. Такий вид друку можна використовувати тільки для виробів, які не бояться термічної обробки, зокрема – для посуду.

Процес створення малюнка на чашці або кухлі включає друк зображення на кольоровому принтері особливими фарбами і на особливому папері. Потім за допомогою спеціального преса зображення переноситься на посуд, попередньо підготувавши поверхню чашки або кружки спеціальним способом.

Але сам перенесення має деякі секрети. Наприклад, на принтері зображення обов'язково має друкуватися у дзеркальному відображенні, інакше при наступному перенесенні на посуд усі написи будуть виглядати незрозуміло. Друкують картинку або логотип на матовому спеціальному папері. Потім дають малюнку висохнути протягом 20 хвилин.

Потім чашку або інший посуд покривають сублімаційним лаком, термоскотчем приклеюють папір з малюнком до посуду і ставлять його в термопрес, попередньо розігрітий до температури 180-200°С. Залежно від величини зображення та розміру посуду малюнок під термопресом тримають від 60 до 200 секунд. Пори лаку, яким покрили посуд, розкриваються, а фарба з паперу переходить на посуд, назавжди вдруковуючи її поверхню. Після цього посуд дістають із термопресу і охолоджують у холодній воді, де пори лаку закриваються, а малюнок набуває міцності.

Чашка з логотипом Вашої компанії – чудове рішення для реклами свого бізнесу. В офісі, у співробітників на столі, вони будуть частиною «корпоративної культури». Як Ви думаєте, якщо Ваші клієнти щоранку, будуть пити свою каву з чашки з логотипом Вашого бренду, це допоможе Вам бути для них більш "ближчим і кориснішим". Думаю, відповідь однозначно – ТАК. 

Друк на чашках методом сублімації є не надто дорогою, але дуже зручною та якісною. Ми можемо надрукувати принт на чашці в єдиному екземплярі або зробити тираж у будь-якій необхідній кількості.

При такому способі друку вироби виходять красивими та яскравими, з фотографічною чіткістю зображення. У нас є багата колекція малюнків для посуду. Але якщо ви не знайдете такої, як хочете, наші дизайнери створять його для вас. Ви самі можете знайти і принести малюнок – і чашка з малюнком на ваше замовлення буде зроблена швидко та якісно.

Не має значення, яким це буде малюнок – логотип вашої компанії, цікаве висловлювання великої людини, фотографія або репродукція картини, що сподобалася. У будь-якому випадку малюнок на чашці повністю відповідатиме вашому вибору.

Замовити чашки з логотипом можна у наших менеджерів, зв'язавшись з нами за телефоном (044) 229-5323. У нас є правило – якщо ви до нас звернулися, то ми обов'язково виконаємо ваше замовлення. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені нашою роботою!

Корисні статті про поліграфію