Друк на чашках та кружках - Блог Принтмаркет

Наш черговий вдалий проект – ndash; друк на чашках. Фірмова чашка – це не тільки надійний та вдалий рекламний хід. Кухля з логотипом – це зручна та практична річ, яка служитиме довго. Її не викинуть у сміття, як рекламний буклет чи проспект.

Одним з наших клієнтів, який замовив чашки з логотипом, було Агентство нерухомості «Фарт», яке знаходиться на Закарпатті, в м. Ужгороді. Це надійне та високопрофесійне агентство давно і успішно працює на ринку ріелторських послуг України. За високий рівень послуг, який відповідає міжнародними стандартами минулого 2013 року Агентство «Фарт» завоювало титул «Агентство нерухомості року».

Нам хотілося зробити приємне таким професіоналам своєї справи, тому ми швидко та якісно виконали для Агентства друк на чашках. Вийшло чудово! Замовники задоволені та хочуть співпрацювати з нами далі.

Другий наш клієнт, який замовив гуртки з логотипом – це компанія «IT 2», яка займається створенням просуванням сайтів для інтернет-магазинів, корпоративних сайтів, інформаційних порталів та комплексних SAAS проектів. На ринку України хлопці працюють уже 5 років та показали себе справжніми професіоналами.

Ми намагалися зробити їм таку друк на гуртках, щоб при кожному чаюванні вони з вдячністю згадували нас. Адже логотип на гуртках – це не просто малюнок, він підкреслює високий імідж компанії та є унікальним зображенням. Сподіваємося, що набір фірмових кухлів з логотипом компанії «IT 2» сприяє творчому процесу та успішному брейншторму за філіжанкою кави або чаю.

Наші гуртки та чашки з нанесенням логотипів, картинок та фотографій робляться з використанням найсучасніших технологій та матеріалів. А наше обладнання для друку дозволяє виконати замовлення будь-якої складності оперативно та якісно, ​​за прийнятними цінами та з урахуванням усіх побажань замовника.

І якщо ви збираєтеся чашку з малюнком або логотипом подарувати, то найкращою упаковкою для нього стануть екологічні пакети з крафт-паперу з витими ручками (https://www.printmarket.ua/katalog-produkcii /paket-eko/).

Координати для тих, хто бажає замовити друк на чашках Київ (044) 229-5323. або через картку товару нашого сервісу.

Print Market - On-line сервіс замовлення поліграфії сувенірної продукції #1.

Корисні статті про поліграфію