Друк на чашках #43 l Блог Принт Маркет

Чашки з символікою компанії – це один з найбільш універсальних видів рекламної продукції, який має безліч переваг. По-перше, чашкою користуються не один рік, а чашка, прикрашена брендом компанії, щоразу нагадуватиме про обставини, де і від кого вона була отримана. По-друге, чашки коштують порівняно дешево, тому будь-яка компанія може замовити цей вид рекламної продукції. По-третє, чашку або кухоль можна зробити будь-кому і з будь-якого приводу, це універсальний і дуже приємний подарунок!

Друк на чашках

ПринтМаркет робить друк на кружках швидко та якісно, ​​так що при замовленні клієнти завжди можуть розраховувати на оперативне та професійне виконання замовлення.

Наші дизайнери запропонують клієнтам кілька ескізів нанесення логотипу або іншого зображення у повній відповідності до корпоративних вимог до символіки. Ми намагаємося, щоб друк на чашках у нашому виконанні задовольняв усі очікування клієнта.

Ось, наприклад, останні наші замовлення – чашки з логотипом від кількох компаній. Перший замовник – Курси іноземних мов «Поліглот». Для них ми надрукували логотип у корпоративному поєднанні синього та червоного кольорів. На білому фаянсі красиво виглядає яскраво-синя земна куля, що обертається над розкритою книгою.

Другим замовником було IT-рекрутингове агентство «GUID», яке займається підбором висококваліфікованих IT-фахівців для провідних компаній України. Для них ми зробили два види кухлів з логотипом: із зеленим та синім серцем із комп'ютерних мікросхем, а також із чудовими комп'ютерними чоловічками. Також на гуртках була розміщена інтернет-адреса агентства. Вийшло інформативно, мило та сучасно.

Третім замовником була спільнота програмістів України – ndash; компанія GDG з Одеси, яка попросила зробити оригінальні чашки для учасників форумів та конференцій. Логотип компанії багатобарвний. Але наше обладнання дозволяє передати яскравість фарб та різноманітність кольорів із фотографічною точністю. Тому складнощів у друку у нас не було – гуртки з логотипом та смішними комп'ютерними чоловічками вийшли чудово! Замовник був задоволений, ми теж.

Ми знаємо, що чашки та кружки з логотипом – це не тільки корисна у побуті річ, а й вдалий корпоративний перебіг. Отримавши такий чудовий рекламний подарунок, людина навряд чи забуде назву вашої компанії. А якщо врахувати, що користуватися чашкою можна кілька років, то можна сміливо стверджувати, що ваша компанія буде першою, куди він звернутись у разі потреби.

Не пропустіть розширити свою базу потенційних клієнтів за допомогою простого і такого потрібного предмета, як чашка з логотипом! А ми завжди готові допомогти вам із виготовленням!

Корисні статті про поліграфію