Друк флаєрів - Блог printmarket.ua

Всі знають, що флаєр – це яскрава та приваблива рекламна листівка невеликого формату, що містить інформаційний текст. При проведенні різних промоакцій флаєри відіграють важливу роль – вони як рекламні агенти, які швидко і чітко повідомлять величезну масу споживачів про вашу фірму, продукти або послуги.
У сучасному світі флаєри є одним із найбільш затребуваних елементів друкованої реклами.
Ось і наші останні клієнти, розуміючи ефективність цих листівок, замовили нам друк флаєрів.

Друк флаєрів

Один із клієнтів – фірма «Кластики», яка створює та реалізує інтер'єрні подушки-літери. Такий оригінальний м'який подарунок приємно вручити своїм близьким та рідним з нагоди будь-якого свята. Для них ми надрукували барвисті флаєри із зазначенням адреси інтернет-сайту та електронної пошти. На флаєрах можна побачити демонстраційні варіанти продукції серед чарівних ельфів. Вийшло дуже мило та привабливо. Сподіваємося, наші флаєри залучать багато нових замовників!

Друга компанія – це апарт-готель «Холідей», який надає своїм клієнтам в оренду таунхауси та апартаменти-студії будь-якої площі та на будь-який термін. Компанія дбає про комфортне життя своїх постояльців, неважливо на який термін вони орендують приміщенні: на кілька років або на кілька днів. Готельний комплекс розташований у Козині, крім затишних та комфортних житлових площ, у ньому є дитяча ігрова кімната з басейном, батутами та іншими розвагами.

Флаєри для компанії «Холідей» насичені детальною інформацією, містять необхідні адреси та телефони, доповнені барвистими зображеннями.

Дизайн флаєрів, зроблений нашими художниками, вийшов привабливим і незабутнім. Ми впевнені, що людина, яка взяла в руки цей флаєр, захоче його розглянути та прочитати.
Наші дизайнери прагнуть, щоб розробка макета флаєра була пов'язана з текстом, який на ньому розміщений. Такий метод гарантує, що за кілька секунд розглядання флаєра інформацією зацікавиться найбільша кількість споживачів.

Третій флаєр ми надрукували для Центру здоров'я доктора Василишина. Він займається діагностикою та лікуванням дерматологічних захворювань, а також косметичними процедурами з догляду та омолодження. Для Центру ми зробили красиві інформаційні флаєри у червоно-чорно-сірій гамі, з використанням логотипу компанії та зазначенням адрес та телефонів.

Друк листівок для компанії SmartMe принесла нам справжнє задоволення. Це були флаєри з логотипом та штрих-кодом QR. Це і не дивно – адже SmartMe є майданчиком для обміну досвідом серед IT-професіоналів!

SmartMe вже проводила майстер-класи та курси для провідних IT-компаній: Luxoft, Maven effect, Kolo Global, GlobalLogic, DIO-soft, Infopulse, Zfort Group, QuartSoft, Lohika, Grammarly, Cogniance, Sigma, Inovecs, Materialise, Svitla System, MagneticOne, BMS consulting, Yandex та багатьох інших.

Ще одна особливість флаєрів для SmartMe – це відривний талон для тих, хто зацікавився, заповнивши який вони зможуть отримувати по інтернету всю інформацію, що їх цікавить, безпосередньо від фірми.
П'ятий замовник – це Весільне агентство «Gold Event» та найбільший Салон весільних та вечірніх суконь у Києві «SoloTu». Ми зробили вишуканий та ніжний флаєр, де для кожної компанії було виділено одну сторону листівки. Поєднання ніжного рожевого та спаржового кольорів з білим та чорним виглядає дуже елегантно!

Всі клієнти залишилися дуже задоволеними.  А ми пишаємось нашими роботами і хочемо повідомити – якщо ви збираєтеся друкувати флаєри, то звертайтесь до нас! Ми робимо це швидко, якісно та дешево!

Корисні статті про поліграфію