Друк флаєрів у друкарні Принт Маркет

Рекламні листівки давно і ефективно влаштувалися у світі реклами. Вони працюють у великих корпораціях, компаніях середнього та малого бізнесу найрізноманітніших напрямків. У сьогоднішньому блозі ми опишемо топ-5 причин включати друковані листівки у розвиток свого бізнесу.
5 причин для використання рекламних листівок

1. Листівки ефективні

Листівки є одними з найбільш ефективних методів рекламного маркетингу. Вони барвисті, доступні для сприйняття цільової аудиторії і мають низьку вартість виготовлення. Листівки та флаєри дозволяють розмістити найактуальнішу інформацію на невеликому форматі, вписуються в будь-який бюджет, завжди готові до початку рекламної компанії та можуть бути надруковані навіть у одиничному екземплярі.

2. Ваш бізнес отримує новий творчий простір.

Ваш бренд – це серце та душа вашого бізнесу. Листівки нададуть вам творчий простір для реклами, промотуватимуть вашу компанію навіть там, куди ви не доїдете самостійно. Листівки можуть охопити таку кількість потенційних клієнтів, яку важко собі уявити. Вибравши свій особливий стиль та розмір флаєра, ви запам'ятаєтеся споживачеві та зможете розраховувати на суттєве збільшення клієнтської бази.

3. Друковані листівки та легкі та зручні

Листівки зручні для вашого потенційного клієнта тим, що займають мало місця. Їх легко можна скласти та покласти в кишеню чи маленьку сумочку, а вдома розглянути у спокійній обстановці. Невеликі красиво оформлені листки люди не викинуть відразу в смітник, особливо, якщо вони мають цікаву інформацію та контактні дані. Потенційний споживач може за допомогою телефону або інтернету дізнатися про компанію все, що йому потрібно.

4. Листівки мають оперативну інформацію

На флаєрі достатньо місця, щоб оперативно доставити інформацію до ваших потенційних клієнтів та цільової аудиторії. Споживачі можуть дізнатися про широкий і різноманітний спектр продуктів чи послуг, про спеціальну пропозицію або майбутню акцію. Використовуйте свій флаєр для залучення клієнтів – розмістіть на ньому найінтригуючішу інформацію!

5. Листівки друкуються швидко та вигідно

Наше сучасне та різноманітне обладнання дозволяє надрукувати як величезні тиражі листівок, так і зовсім невеликі. Розмір тиражу якості не відбивається. Залежно від замовлення, ми можемо запропонувати вам друк листівок зі знижкою. Для термінового друку у нас передбачена програма SOS – друк та доставка тиражу протягом кількох годин. Будь-які, найшаленіші проекти, ми швидко та якість втілимо в життя!

Поради дизайнерів при розробці макету листівок

1. Використовуйте виразний та лаконічний шрифт. Навряд чи люди читатимуть листівку, написану хитромудрими літерами. Текст має бути читабельним, чітким та ясним!
2. Якщо ви не можете самі розробити ескіз майбутньої листівки – сміливо звертайтесь до нас! У нас працюють досвідчені професіонали, які добре знають, як це зробити. Замовте листівки у нас – це вигідно, швидко та зручно!
3. Текс також важливий, як і художнє оформлення. Якщо у вас немає готового рекламного тексту, то наші копірайтери допоможуть вам скласти найпродавальніший і найефективніший текст, який тільки можливо!
4. Виявіть творчість у створенні свого флаєра. Ви не повинні дотримуватись зразка стандартних нудних листівок минулих років. Будьте оригінальними, вмикайте свою фантазію!

 

Якщо вам для створення флаєра потрібна хороша порада, зверніться до нашої команди висококласних спеціалістів уже сьогодні. Ви завжди зможете бути в курсі останніх новин цифрового друку, якщо знайдете нашу сторінку в соціальних мережах на Facebook та Google+.

Корисні статті про поліграфію