Блокноти з логотипом давно стали нашим хітом продажів - Блог Прінтмаркет

І знову ми хочемо розповісти про фірмові блокноти, які ми нещодавно зробили для своїх замовників.Блокноти з логотипом давно стали нашим хітом продажів.

Зручний формат А5, відмінна якість, ламінація захисною плівкою, а також 50 внутрішніх листів відмінного паперу, закріплених на металевій пружині. таким є стандартний вид наших блокнотів. Звичайно ж, за бажанням кожного клієнта ми вносимо зміни до базової моделі, а наші дизайнери надають кілька варіантів оформлення блокнотів на вибір. У будь-якому випадку ми старанно працюємо над тим, щоб блокноти на замовлення набули індивідуальності та відповідали всім побажанням клієнта.

Один із замовників – аутсорсингова копання Synergy Way, яка займається інформаційними технологіями та бізнес-послугами, та орієнтується на розробку та підтримку ентерпрайз-систем. Також вона займається імплементацією інтернет-, мобайл- та десктоп-проектів.

Блокноти для Synergy Wayми ми зробили з яскраво-червоною обкладинкою, на яку нанесли чорно-білий логотип та слоган компанії. На кожному внутрішньому листку також є логотип та інтернет-адреса компанії. Друк блокнотів був зроблений на найвищому рівні і дуже сподобався замовнику.

Другим клієнтом виявилася ТОВ «Гідробест», яка виробляє різної складності арматурні шланги та рукави для літаків, вертольотів, сільськогосподарської та спеціальної техніки, а також різноманітні комплектуючі для авіаційної та наземної техніки. Тут замовник побажав блокноти із логотипом на білій щільній обкладинці. Внутрішні листи у чітку клітинку також прикрашені логотипом компанії та скріплені на бічній пружині у вигляді книжки. Вийшло лаконічно та благородно.

Ми робимо блокноти на спіралі різних варіантів. І якщо ви зберетеся зробити замовлення, то наші дизайнери запропонують вам кілька макетів на вибір, а висококваліфіковані менеджери підберуть і підкажуть вам модель, яка найбільше відповідає вашим запитам і відповідає вашим бюджетним можливостям. Скільки б макетів вам ми не запропонували, ви оплачуватимете лише один – той, який затвердите до друку.

У будь-якому випадку ми виконуємо замовлення точно в строк та відмінну якість, незалежно від вартості замовлення та тиражу. Оскільки ми зацікавлені в довгостроковій співпраці, то запропонуємо вам цікаві для вас і нас варіанти. Чекаємо на вас серед наших клієнтів!

Корисні статті про поліграфію