Офсетний друк – що це? l Блог друкарні Принт Маркет
Офсетний друк – це технологія друку, за якої фарба з друкованої форми переноситься на папір не безпосередньо, а через проміжні циліндри, офсетні вали. У перекладі з англійської off-set означає – без контакту із формою. Офсетний друк також називають плоским друком. Ще одна відмінність офсету від інших видів друку – це те, що зображення робиться пряме, а не дзеркальне. Принцип офсетного друку дуже простий: спочатку зображення наноситься на фоточутливий шар друкарської форми, потім вал із формою переносить його на офсетний вал, а вже звідти – на папір. Сьогодні існує кілька способів перенесення зображення на друковану форму, що дозволяють досягти ідеальної якості та чіткості.
 
 
 
Саме відмінна якість і кольоропередача зробили офсет найпопулярнішим методом друку у всьому світі. Навіть після винаходу цифрового друку офсет не поступився своєю першістю, особливо в галузі створення рекламної поліграфії.
 
Офсетний друк має кілька важливих переваг над іншими видами друку:
 
1.Для офсету підходять будь-які види паперу та будь-які методи післядрукарської обробки (ламінування, вибірковий лак TWIN SPOT, фігурна вирубка, перфорація та багато іншого).
2.Висока якість друку за невисокої вартості.
3.Можливість друку великих і величезних тиражів без втрати якості.
4.Найкоротші терміни виконання замовлень під час друку великих тиражів.

Сьогодні офсетний друк оточує нас повсюдно – практично всі журнали та газети, ділові документи, листівки, плакати та афіші, квитки та календарі, зошити та щоденники, і навіть гроші (банкноти) надруковані офсетним способом друку.

Офсетний друк у Друкарні Принт Маркет

"Принт Маркет" використовує офсетний друк для створення будь-яких видів рекламної поліграфічної продукції – це візитки, флаєри, листівки, брошури, буклети, каталоги, блокноти, щоденники, ділові папки, конверти та багато інших товарів.

Особливо вигідно офсетним способом друкувати великі тиражі рекламного роздавального матеріалу – листівки, листівки та буклети. Дешевизна виробництва та високоякісне виконання робіт – ось основні переваги офсету. Для проведення PR-заходів, акцій та виставок іноді потрібні сотні тисяч рекламних листівок. З такими тиражами офсет справляється без проблем. ідеальна якість, фотографічна чіткість, яскравість та привабливість листівок допоможуть зацікавити потенційних клієнтів, повідомити необхідну інформацію, продати товар чи послуги. А якщо флаєри будуть додатково «прикрашені» цікавими методами післядрукарської обробки, вони, безсумнівно, допоможуть залучити до вашої компанії нових клієнтів і партнерів, просунуть ваш бізнес і збільшать доходи.
 
Ми запрошуємо ознайомитися з найбагатшим асортиментом рекламної поліграфії на нашому сервісі, і можемо гарантувати, що замовлення будь-якого виду продукції буде виконано якісно і точно вчасно. Наша власна друкарня, використання витратних матеріалів та барвників від найкращих виробників Європи та команда досвідчених фахівців створить для вас ефективну та красиву поліграфічну рекламу.

Корисні статті про поліграфію