Блокноти з твердою обкладинкою l Принт Маркет

блокноти з твердою обкладинкою

 

Ви шукаєте гарний та зручний блокнот? Наша компанія Прінт Маркет готова запропонувати вам свою новинку – блокнот у твердій обкладинці формату А6, А5 та А4. Такий блокнот можна спокійно носити в сумці або портфелі без остраху, що він пам'ятається – його оберігає жорстка обкладинка з картону товщиною 2 мм, яка покрита самоклеючим папером і захисною плівкою. Цей надійний захист блокноту від механічних пошкоджень, зламів та подряпин сприяє довговічності та зручності у використанні.

Наші блокноти з яскравим дизайнерським оформленням є чудовим аксесуаром для записів та невеликим, але дуже приємним доповненням до канцелярським приладдям, необхідним кожній людині в офісі та вдома. Блокноти з логотипом порадують колектив будь-якої компанії і допоможуть зберігати свої записи в гарній упаковці.

Технологія виготовлення дозволяє помістити зображення з двох боків блокнота (+ каширування), а ламінаційну захисну плівку ми, відповідно до замовлення клієнта, можемо зробити матовою або глянсовою. Друк на обкладинці може бути повнокольоровим або монохромним, залежно від ескізу. Можемо взагалі надрукувати тираж блокнотів без друку обкладинки. Ми завжди чітко виконуємо замовлення клієнтів і раді, коли клієнт задоволений зробленою нами роботою!

Усередині блокнота знаходиться 40 аркушів відмінного паперу, на які можна нанести зображення, наприклад, логотип компанії. Колір зображення наші дизайнери підбирають у точній відповідності до корпоративних кольорів клієнта. Друк на листах блоку може бути в 1, 2 або 4 кольори.

Кріплять листи блоку на металеву пружину. Колір пружини залежить від вибору клієнта. Пружину можна закріпити як із довжиною, так і з короткого боку блокнота. Також клієнт вирішує, якими будуть кути блокнота – округленими або рівними.

Ескіз зображення на обкладинці клієнт може розробити самостійно, але за бажання наші досвідчені дизайнери розроблять та запропонують кілька варіантів малюнків на обкладинку. Оплачується лише той варіант, який буде затверджений до друку.

Ми друкуємо блокноти протягом 3 робочих днів і гарантуємо їхню відмінну якість і зручність використання. Наші блокноти прикрасять ваші будні!

Інші терміни виготовлення та способи оплати та доставки замовлення слід обговорити при особистому контакті з менеджерами нашої компанії за телефоном (044) 229-5323. Чекаємо на ваші замовлення!

Корисні статті про поліграфію