Настільні перекидні календарі l Блог Принт Маркет

Настільний перекидний календар – це не тільки ефективний носій реклами, а й відмінний бізнес-сувенір для ваших колег та партнерів. Діловий календар допоможе вам орієнтуватися у часі, планувати зустрічі та презентації, складати бізнес-плани та обмірковувати розвиток вашої діяльності у перспективі. Настільні перекидні календарі прикрашають робоче місце та доповнюють діловий імідж людини.

настільні календарі будиночок

Саме тому ми в компанії Прінт Маркет з особливою ретельністю підходимо до створення календарів. Ми пропонуємо різні моделі настільних перекидних календарів – Стандарт та Бізнес. Основою для обох моделей служить конструкція «будиночок» із щільного крейдованого паперу 350 г/м² чи картону. Внутрішній блок складений з листів білого глянцевого паперу щільністю 130 г/м2. Кількість внутрішніх аркушів у моделі Стандарт 6 або 6+1 (обкладинка), у моделі Бізнес – 12 або 12+1 (обкладинка). Друк дуже якісний повнокольоровий, з обох боків. За бажанням клієнта ми можемо покрити обкладинку захисною плівкою – ламінацей.

Зроби замовлення на виготовлення календарів до 1 листопада та заощадь 25%!

Якщо ви хочете завчасно подбати про оригінальні ділові подарунки своїм бізнес-партнерам і співробітникам, то Принт Маркет приготував для вас цікаву пропозицію:
зробіть замовлення на виготовлення календарів до 1 листопада та заощаджуйте 25%!
Це означає, що кожне замовлення, зроблене до 1 листопада, коштуватиме дешевше на 25%. Можливий тираж настільних перекидних календарів від 10 до 2500 штук, термін виконання замовлення 4-5 робочих днів, також передбачено термінове виконання замовлення.

Розумні ціни, якісний друк календарів та своєчасна доставка замовлення в будь-який куточок Київ та Україна за допомогою кур'єрів або Нової пошти – гарантовано. Якщо ви знаходитесь у Києві, то самостійно зможете забрати своє замовлення в одному з наших столичних офісів. Варіанти доставки можна обговорити з менеджером під час оформлення замовлення.
Замовити настільні перекидні календарі ви можете на нашому онлайн-сайті або електронною поштою info@printmarket.in.ua, а також за телефоном (044) 229-5323.
Якщо у вас є готовий макет календаря, завантажте його при онлайн-оформленні замовлення або надішліть нам на електронну пошту. Якщо ж у вас немає макета, то наші професійні художники-дизайнери створять його відповідно до ваших побажань.
Оплата тиражу календарів можлива декількома способами: за безготівковим розрахунком, за рахунком у банку або на картку Приватбанку.

Друкарня Принт Маркет – поліграфія для Вашого бізнесу

Корисні статті про поліграфію