Магніти з логотипом - printmarket.ua

Нещодавно з'явилися магніти відразу завоювали популярність серед сувенірної продукції. Вони швидко і міцно приліплюються до будь-якої рівної металевої поверхні і мають безліч переваг:

• Фотографічна якість зображення та можливість точного кольору.
• Виготовлення магнітів у найкоротші терміни, які тільки можна уявити.
• Доступність ціни робить їх привабливими сувенірами навіть за скромного бюджету.

Багато фірм вже оцінили, наскільки успішнішою стає рекламна компанія при використанні магнітів.

Магніти можуть бути декоративно-художньою окрасою, нести інформаційне чи іміджеве навантаження залежно від зображення. Адже на них можна надрукувати будь-яку картинку або фотографію. і тоді звичайний вініловий магнітик перетвориться на привабливий подарунок чи пам'ятний сувенір.

Також на магніті можна розмістити логотип фірми або текстову інформацію про її послуги або товар. Розмістивши такий магнітик на холодильнику, у споживача перед очима завжди буде ваш фірмовий знак та контактна інформація. І повірте – саме її він згадає у потрібний момент, бо підсвідомо вже буде готовий співпрацювати з вами!

Магніти з логотипом

Вінілові магніти – це справжні рекламні агенти, які відрізняються тривалою та ефективною роботою. За статистикою: магніт на холодильнику в середньому протягом двох років. Це найдовша робота сувенірної продукції. Адже жодну ручку, олівець, календар чи флаєр ніхто не зберігатиме два роки!
Для підвищення зручності використання ми, компанія Прінт Маркет, почали створювати комплекти: магніти з блокнотом, магніти з олівцем та блокнотом. Адже часто трапляється, що треба терміново щось записати, а під руками немає ні інструменту, ні аркуша паперу. Магніт із блокнотом та магніт із олівцем та блокнотом вирішують цю проблему!

Магніти із блокнотом

Ми випускаємо зручний і недорогий магніт з блокнотом, який відмінно тримається на холодильнику разом з блоком з 25 відривних листів тонкого офсетного паперу розміром 6х10 см. Також клієнти можуть замовити магніти з олівцем та блокнотом , де крім магніту із зображенням та блоку для записок є заточений Еко олівець у корпусі з натурального дерева.

Друк магнітів

Друк магнітів – це ціле мистецтво, яке ми опанували досконало. У нас для цього є спеціальне технологічне обладнання та досвідчені майстри. А доступність і невисока вартість нашої продукції припаде до душі навіть економним і невеликим компаніям.

Виготовлення магнітів

Виготовлення магнітів (Київ) проводиться в найкоротші терміни. Розмір тиражу значення не має – ми однаково якісно надрукуємо і десятки тисяч штук, і поодинокі екземпляри. Форма магніту також може бути будь-яка – ми завжди йдемо назустріч замовнику та виконуємо всі його побажання.
Наші кваліфіковані дизайнери створять вам гарний і лаконічний макет магніту, а копірайтери напишуть захоплюючий рекламний текст.

Якщо у вас вже є готовий макет магніту, ми швидко і без затримок виготовимо тираж, а наші кур'єри доставлять його вам прямо в офіс.

Ми будемо раді вже сьогодні розпочати виконання вашого замовлення на вінілові магніти! Звертайтесь!

Корисні статті про поліграфію