Олівці з логотипом в типографії Принтмаркет - приклади робіт

Олівці вже протягом багатьох десятиліть є одним із найпопулярніших видів канцелярських товарів. І так давно вони використовуються для реклами. Олівці з логотипом завжди користуються популярністю і вважаються найкращим способом нагадати світу про вашу компанію.

Нещодавно ми зробили чудову роботу – олівці з логотипом для двох дуже корисних та хороших компаній.

Замовити олівці з логотипом

Перша компанія – це унікальна студія Art studio28, яка є першою студією для розвитку творчості у дітей та дорослих різного віку. Досвідчені викладачі – справжні професіонали своєї справи. Вони навчать будь-якого бажаючого шиття та в'язання, випалювання та технічного моделювання, кулінарії та малювання. Під їхнім чуйним керівництвом можна освоїти забуті техніки ліногравюри, карбування та багато іншого.

У затишних інтер'єрах студія надасть будь-які матеріали для творчості своїх підопічних. І нам дуже приємно, що саме нашими олівцями користуватимуться учні студії. у своїй творчості.

Друга, не менш цікава компанія, для якої ми зробили лого на олівцях, це компанія Universinet – ресурс з навчальними та розвиваючими програмами з усіх наук, розрахований на дітей різного віку. Для кожного предмета, для кожної теми відведено спеціальну гру, в ході якої дитина не тільки легко і швидко вбирає знання, а й розуміє найскладніші моменти, захоплюється предметом. У світі немає нецікавих і нудних предметів – є нудний і незрозумілий виклад матеріалу. А Universinet настільки цікаво та нетрадиційно підносить матеріал, що навчання стає захоплюючою грою, а не нудним заучуванням незрозумілостей.

Наші олівці з логотипом тепер служитимуть освіті та творчому розвитку підростаючого покоління, і ми цьому дуже раді.

Для цих компаній ми вибрали олівці у відмінно відшліфованому круглому дерев'яному корпусі, вкритому лаком. На натуральному дереві дуже красиво виглядають кольорові логотипи. Друк на олівцях зроблений за допомогою тамподруку та тиснення, що дозволяє отримати відмінну якість.

Сподіваємося, що користувачі олівців будуть подумки дякувати нам за такі практичні та якісні олівці і ще не раз звернуться до нас із новими замовленнями!

Корисні статті про поліграфію