Виготовлення значків - блог Print Market

Серед всього різноманіття рекламної продукції, яку ми випускаємо вже багато років, є металеві значки. Ми зробили вже безліч їх різновидів – рекламних, клубних, корпоративних. З логотипами та слоганами компаній, з картинками та зі словами.

Яка ж роль рекламних значків у сучасному маркетингу?

 

  1. Вони допомагають в організації ефективної рекламної компанії.
  2. Вони покращують корпоративний імідж.
  3. Вони привертають увагу потенційних клієнтів до фірмової символіки.
     


Ті, хто хоче провести рекламну компанію або акцію, що особливо запам'ятовується, повинен звернути увагу на використання металевих значків.

У компанії Прінт Маркет ми робимо жерстяні значки круглої форми кількох розмірів – 25, 36, 43 та 56 мм у діаметрі. Зображення наноситься спеціальними фарбами та покривається захисною плівкою, що оберігає його від механічних пошкоджень, вологи та подряпин. Заколюється значок на євробулавку.

Виготовлення значків займає від 3 до 5 днів, а для екстрених випадків передбачено програму SOS (виконання замовлення протягом декількох годин).

Нещодавно ми зробили замовлення на рекламні значки для двох корпорацій. Одна з них – ndash; віртуальне агентство маркетингу у соціальних мережах для малого бізнесу PromoRepublic. Ця компанія допомагає невеликим фірмам отримати трафік у соціальних мережах, а потім допомагає їм керувати своїм бізнесом.
Для них ми зробили значки з логотипом, які виглядають неначе прикріплені до нагрудної стрічки. Зображення витримано у корпоративних кольорах. Тепер працівники PromoRepublic можуть не сумніватися – представників їхньої компанії буде видно здалеку.

Для місіонерської компанії євангелістів з Нью-Йорка ЧСЧ Київ ми зробили значки зі слоганом «devote cultivate renew» та адресою інтернет-сайту, де всі бажаючі можуть познайомитися з діяльністю компанії, її співробітниками, дізнатися про її місцезнаходження та час роботи.

Наші рекламні металеві значки мають не лише відмінну якість, а й конкурентоспроможну ціну. У разі виникнення будь-яких питань зверніться до наших менеджерів – вони порекомендують найбільш вдалий для вас варіант виконання замовлення, метод оплати та доставки.

Виготовлення значків Київ (044) 229-5323. Ми працюємо із замовниками з усіх міст України, тому проблем із виконанням та отриманням замовлення не виникне!

Доручіть Принт Маркет виготовлення рекламних значків для вас – і ви будете повністю задоволені результатом!

Корисні статті про поліграфію