Візитні картки для бізнесу - Блог Прінт Маркет

Ви вже знаєте, що ваші візитні картки можуть стати частиною вашого корпоративного брендингу та допомогти розвитку вашого бізнесу. У цій статті ми розповімо про те, як використовувати візитні картки як рекламу.

Правила хорошого тону наказують робити друк візиток виключно з одного сторони. Зворотний бік зазвичай не використовується, тому що багато маркетологів вважають, що в 90% випадків це марна трата коштів і часу.

Ми ж впевнені, що весь простір візитної картки з двох сторін може бути ефективно використаний. Що ж можна надрукувати на звороті візитки? Є кілька варіантів:

  • Якщо ваша компанія має кілька філій або ваша продукція реалізується в декількох магазинах, але доцільно буде всі адреси та телефони філій винести на зворотний бік візитки.
  • Дуже добре виглядає на звороті детальна карта проїзду до вашої компанії.
  • Ефектно працює список, в якому можна перерахувати послуги, які надає ваша компанія або продукти, які вона виробляє.
  • Посилання на ваш сайт в інтернеті або QR-код представлять вашу компанію як сучасну і з часом, що йде в ногу.
  • Також на звороті візитки можна вказати, наприклад, знижку 3% на товар вашої фірми. Таку візитку покупець точно постарається зберегти!

От чого категорично не можна розміщувати на зворотному боці візиток – це такий самий текст іноземною мовою. Двосторонні візитки двома мовами вважаються верхом безкультурності і не прийняті в пристойному суспільстві.

Тобто використання зворотної сторони візитної картки як додатковий спосіб інформації про вашу компанію змусить її попрацювати на розвиток вашого бізнесу.

Зрозуміло, зовнішній вигляд візитки відіграє провідну роль. Тому рекомендуємо звернути увагу на нашу пропозицію: Принт Маркет пропонує вишукані візитки на дизайнерському картоні – сьогодні це не тільки дуже модно, а й дозволяє виділитись серед подібних. Також додадуть стильності та прикрасять вашу візитку використання глянцевої чи матової ламінації. А вибірковий лак, або гібридний друк «TWIN-SPOT» вже точно допоможе створити шикарну та ефектну візитну картку! Ну і новинка для любителів незвичайного – ndash; візитки на прозорому пластику завтовшки 0.46 мм. Друк кольоровий, дуже якісний, з одного боку.

Якщо вам потрібні хороші та недорогі візитні картки – ми готові допомогти вам у їхньому виготовленні від дизайну макета до друку тиражу. Своєчасну доставку готової продукції ми також гарантуємо.

Пам'ятайте, візитки – це не тільки спосіб дати людям контактну інформацію про себе та свою фірму, але й повідомити їх додаткову інформацію, яка їх зацікавить і допоможе перерости вашому знайомству у взаємовигідну співпрацю.

Корисні статті про поліграфію