Запитання та відповіді (FAQ) - Штендери l Print market

FAQ щодо штендерів:


В: Що таке штендер?

Про: Це мобільна розкладна рекламна конструкція, яка використовується для маркетингових акцій у різних сферах бізнесу. Існує три типи:
1) Розкладний штендер: https://www.printmarket.ua/shtender-raskladnoi.htm
2) Т-подібний штендер: https://www.printmarket.ua/shtender-t-obraznyi.htm
3) Штендер-скрепка: https://www.printmarket.ua/shtender-skrepka.htm

 

В: Який матеріал використовується в штендерах?

Про: Металокаркас зі сталі, щит-панель з композитного алюмінію товщиною 3 мм. До каркасу панель кріпиться сталевими петлями-кільцями, самонарізними шурупами або заклепками.

 

В: Як захистити штендер, щоб його не вкрали?

Про: У комплект з усіма типами штендерів входить надійний замок, що оберігає від крадіжки, з тросом або ланцюгом. Цим замком штендери кріпляться до дверей, огорожі або стовпів.

 

В: Якими якостями характеризується металокаркас?

Про:Всі типи конструкцій створені з якісної сталі. У розкладному та Т-подібному штендерах використовується ґрунтована антикорозійним складом та пофарбована квадратна труба 20х20мм із товщиною стінки 2 мм. У «Скріпці» використовується ґрунтована антикорозійним складом і забарвлена ​​кругла труба діаметром 20 мм із товщиною стінки 2 мм.

 

В: У який колір може бути пофарбований металокаркас?

Про: Є три стандартні універсальні кольори на вибір, які входять у вартість штендера: чорний, сірий, білий. Забарвлення в будь-який інший колір – за бажанням клієнта, за додаткову плату: 300 гривень за один штендер.

 


В: Якщо у клієнта вже є штендер, інформація на якому застаріла, то чи можливо використовувати цей штендер для розміщення на ньому нової інформації?

Про:Так, це можливо. Вартість цієї послуги, звичайно, буде нижчою, ніж при замовленні нового штендера, але вона може бути різною, залежно від того, чи вдасться використовувати рекламне поле штендера. Якщо це поле виготовлено з якісних матеріалів, то, швидше за все, заміни рекламного поля не знадобиться і достатньо буде переклеїти плівки із зображенням.

 

В: Чи можна мити штендери?

Про:Так, це можливо. М'якою щіткою та мильним розчином. Зображення не зітреться і не зіпсується. Все ж таки якщо штендер стоїть у сильно забруднюваному місці і мити доводиться часто, має сенс заламінувати поверхню.

 

В: Що включає в себе ціна штендера, вказана на сайті?

Про:  Ціна включає підготовку та узгодження із замовником 1-2 варіантів простого макета штендера (текстового, можливо, з елементами графічних зображень певного кольору – якщо обрано опцію дизайну, виготовлення рекламних полів та зміцнення на рамі відповідного розміру. Використання високоточного повнокольорового зображення, ламінація – за додаткове плату.

Корисні статті про поліграфію