Еко сумки з логотипом Вашої компанії - Блог Прінт Маркет

Сучасна людина зобов'язати дбати про охорону навколишнього середовища, щоб її нащадки отримали у спадок чисту та красиву планету, тому вирішення проблеми екології є основним завданням практично будь-якої галузі промисловості.

У світлі створення екологічно чистих матеріалів і був розроблений спанбонд, який є нетканим матеріалом зі 100% поліпропілену. Цей практичний, красивий та довговічний матеріал одразу завоював популярність і використовується для пошиття одягу, меблевої обшивки під оббивку, сумок та багатьох інших товарів. Він має високу міцність до подряпин, механічних пошкоджень, впливу агресивних кислот і лугів. Має відмінну повітропроникність та стійкість до температур.

Саме його ми вибрали для створення нового товару – Еко сумки. І відразу з'явилися клієнти, які зробили замовлення на цей модний екологічний товар.

Одним із наших клієнтів стала відома компанія EET Europarts, яка є найбільшим у Європі дистриб'ютором систем відеоспостереження, запасних частин та аксесуарів для комп'ютерів, принтерів та мобільних телефонів. Щодня тисячі комп'ютерних продуктів компанія надсилає своїм замовникам по всіх країнах Європи та Африки.

Щоб привітати своїх співробітників та клієнтів з Новим Роком та Різдвом, компанія замовила у нас Еко сумки зі спанбонду. Ми вибрали для них сніжно-білий колір, а логотип нанесли небесно-блакитним і чорним кольором. корпоративних кольорів компанії. Також було розроблено спеціальний різдвяний орнамент, який дуже прикрасив Еко сумки для EET Europarts.

Другий наш замовник – це ресторан японської кухні Kitsume. Для них ми також зробили Еко сумки з логотипом із спанбонду. Сімейний ресторан Kitsume пригощає своїх гостей найсмачнішими стравами традиційної японської кухні, гарантуючи їм відмінний сервіс, оточуючи приємною атмосферою та турботою.

Для ресторану Kitsume ми зробили Еко мішки з спанбонду красивого глибокого кольору морських хвиль. Логотип ресторану є назва з лисячою лапою над ним, тому що Kitsume у перекладі з японської означає «лиса».  Тому на Еко сумки друк логотипу було нанесено помаранчевим лисячим кольором. Замовники були дуже задоволені!

Ми сподіваємося, що незабаром у нас з'являться й інші клієнти, для яких ми зробимо відмінні сумки зі спанбонду. Відмінна якість друку та своєчасне виконання замовлень ми гарантуємо, і сподіваємося, що ви залишитеся задоволені співпрацею з нами!

Принт Маркет - #1 на ринку поліграфії та сувенірної продукції України.

Корисні статті про поліграфію