Еко блокноти. Приклади наших робіт printmarket.ua

Еко блокноти А5 з ручкою

Еко блокноти з ручкою – сьогодні дуже модний екологічний товар, який може стати відмінним подарунком потенційним клієнтам, колегам або партнерам по бізнесу, а також – роздатковим матеріалом під час проведення промо-акції, виставки, семінару чи конференції.

Принт Маркет може похвалитися, що Еко блокноти з ручкою є одним з найпопулярніших рекламних сувенірів, що часто замовляються у нас. Вони мають обкладинку із крафт-картону натурального кольору 1.6 мм завтовшки. Внутрішній блок може бути з білого офісного паперу 80 г/м² або кремового паперу 90 г/м. На обкладинці та аркушах внутрішнього блоку ми можемо зробити друк логотипу або будь-якого іншого зображення на вибір клієнта. До блокноту кріпиться на гумку Еко ручка в корпусі з крафта.

Наші Еко блокноти нещодавно замовили кілька компаній, про які ми хочемо розповісти.
Одна з компаній -ndash; це Компанія Lime Systems, яка є провідним розробником програмного забезпечення для банківської сфери та працює на ринку України вже понад 20 років. Для них ми зробили Еко блокноти формату А5 (148х210 мм) із кольоровою вставкою бірюзового кольору. Еко ручка в корпусі з крафт-картону має пластикові вставки синього кольору, прикріплена до блокнота гумкою також синього кольору. По центру обкладинки – логотип компанії, виконаний у бірюзово-чорних корпоративних кольорах. Внутрішній блок з білого офісного паперу 80 г/м. Весь блокнот кріпиться на металеву білу спіраль.

Другий клієнт – Неурядова організація 9th NSC of EYP-Ukraine – замовив Еко блокноти з чорною вставкою та Еко ручкою з чорними додатковими пластиковими деталями. На обкладинці – логотип семінару, який 9th NSC of EYP-Ukraine проводить у місті Луцьку. Він також є чорного кольору. Навіть металева пружина, що скріплює блокнот, та гумка, що утримує ручку – Чорного кольору. У поєднанні з натуральним кольором крафта вийшло зовсім не похмуро, а навпаки. дуже елегантно та вишукано!

Еко блокноти А6 з ручкою

Ще один дуже зручний і одночасно невеликий формат блокнотів, які пропонує Принт Маркет – це Еко блокноти А6 (148х105 мм). Саме такі блокноти замовив ще один наш клієнт. ресторан «Хуторець на Дніпрі», який переїхав на нове місце. Щоб офіціантам було зручніше записувати замовлення відвідувачів, ми надрукували для них блокноти Еко з ручкою з темно-синіми вставками і пластиковими деталями. Логотип на обкладинці також було надруковано темно-синім кольором. Скріплено блокнот на білу металеву пружину по короткій стороні. Гарно вийшло!

Еко блокноти А6 на резинці

Третій тираж Еко блокнотів ми виконали для нашого постійного клієнта – компанії «Живий Сік», яка виробляє натуральні фруктові та овочеві соки з українських фруктів та овочів. Ми вирішили, що найсмачніший » колір – червоний, тому зробили для них Еко блокноти формату А6 із великим червоним логотипом на обкладинці. Щоб блокнотами було зручніше користуватися і щоб вони не розкривалися без потреби, ми по довжині блокнота закріпили спеціальну гумку теж червоного кольору, яка утримує його закритим. Весь блок кріпиться на білу металеву пружину.

Замовлення вийшло дуже яскравим та привабливим. Клієнт був задоволений, і ми також! Так що – якщо вам потрібні стильні та красиві Еко блокноти з ручками і без них, то звертайтеся до нас, у Прінт Маркет!

Корисні статті про поліграфію