Еко блокноти l Блог #50 printmarket.ua

Ми нещодавно розповідали про нашого постійного клієнта – компанії UniSender, яка на замовлення своїх користувачів займається розсилкою кореспонденції по e-mail та sms, а також вибудовує для них за допомогою розсилок всю систему маркетингу. Ця компанія, як кожна європейська сучасна організація, розуміє необхідність чистоти екології та збереження навколишнього середовища, тому при замовленні рекламної продукції Print Market звернула свою увагу на нашу лінійку Еко продуктів.

Еко-блокноти для Вашої компанії.


Print Market може запропонувати своїм клієнтам Еко ручки, Еко блокноти, Еко пакети та Еко сумки. Всі ці товари виготовляються із сировини вторинної переробки. А цікавий дизайн та різні кольорові доповнення роблять вироби модними та стильними. Тим більше, що в усьому світі користуватися екологічно чистими продуктами вважається правилом гарного тону.

Компанія UniSender замовила у нас комплекти з Еко блокнот та Еко ручки з логотипом. Для них ми підібрали Еко-блокнот формату А5 (148х210 мм) з твердою обкладинкою з Еко картону натурального кольору, товщиною 1.5 мм. Внутрішній блок складається з 40 аркушів тонкого білого офсетного паперу без зображень і лінійок, 80 г/м2. Весь блокнот скріплений на білу металеву пружину з довгого боку. Друк логотипу на обкладинці було вирішено робити в один колір – чорний. Також на обкладинці кольорова дизайнерська вставка під колір ручки.

Еко ручки моделі Стандарт найбільше підходять до цього типу блокнотів. Це ручки, що розкручуються, з крафт-картону натурального кольору з деталями з пластику насиченого червоного і апельсиново-оранжевого кольорів. Вони утримуються на блокноті за допомогою спеціальної кольорової гумки.

Якщо вам сподобався такий комплект, ви можете замовити його в Print Market, зателефонувавши нашим менеджерам за телефоном Київ (044) 229-5323. Також ми пропонуємо внутрішній блок із кремового паперу з печаткою на аркушах в один або два кольори. Друк логотипу на ручці теж можливий у два кольори.

Друк блокнотів проводиться протягом шести робочих днів, але можливий експрес-варіант, коли ми виконуємо замовлення протягом кількох годин. Спосіб оплати та варіант доставки вашого замовлення ви зможете обговорити з менеджером у момент оформлення замовлення.

Чекаємо на ваші замовлення – ми виконаємо їх якісно та вчасно!


Друкарня Принт Маркет - поліграфія для Вашого бізнесу.

Корисні статті про поліграфію