Візитки на дизайнерському картоні l Блог Принт Маркет

візитки на дизайнерському картоні

Кожна людина єдина і неповторна – це знають усі. І хотілося б, щоби про це знали інші. У сучасному світі без візитки нікуди – вона і рекламний агент, і інформатор, і «замітка на згадку». Тому зрозуміло бажання кожної людини, щоб її візитка була також єдиною та неповторною, як і її господар.

Ми допоможемо вам виділитися із загальної маси, запропонувавши особливі візитки – на креативному дизайнерському картоні Вони точно виділять вас з тисяч однотипних візиток і залишаться в пам'яті тих людей, кому ви їх вручите.

Візитки на дизайнерському картоні.

Візитки на дизайнерському картоні можуть бути різні – все залежить від бажання та фантазії клієнта. Наша пропозиція така:

Формат стандартний 50х90 мм. Але на цьому стандарти закінчуються.

Візит може бути ультрабілий, гладкий. Може бути будь-якого кольору, який ви нам вкажете, вибравши його за каталогом-віялом, наданим нашою друкарнею.

Картон для візитки може мати фактуру тканини – полотно, вельвет, оксамит, льон, іншу. Можливо футуристичний прогумований.

Друк за вашим бажанням може бути з однієї або з двох сторін, одно- або багатобарвна.

Виконання замовлення протягом 1-2 робочих днів. Передбачено варіант SOS – це коли візитки потрібні «на вчора», обмовляється в індивідуальному порядку з менеджером.

Макет візитки є готовий, розроблений нашою дизайнерською групою. Але якщо він вам не сподобається, то наші дизайнери розроблять вам особистий макет з урахуванням всіх побажань. Вам буде представлено на вибір кілька варіантів візитки, але оплачувати ви тільки той, який схвалите. Вартість макета 50 грн.

Ви самі можете розробити макет візитки, скориставшись нашим онлайн-конструктором. Друк візиток ми зробимо у повній відповідності до вашого макету.

Повірте – ми вміємо робити візитки якісно, ​​швидко та красиво. Наші клієнти завжди залишаються задоволеними виконаним замовленням. Ми зробимо все можливе, щоб ви також отримали саме те, що замовили. Наші ціни цілком доступні та демократичні. Є система знижок та безкоштовна доставка по Києву.

І наступного разу ви не будете шукати інших виконавців, а зверніться одразу до нас!

 

Корисні статті про поліграфію