Прямий цифровий друк l Принт Маркет

Отже, цифровий друк, або як його ще називають "друк без застосування речових друкованих форм", на сьогодні є найбільш сучасним і популярним методом друку не тільки всіляких книг, журналів, буклетів, листівок та інших видів паперової поліграфії. Саме методом прямого цифрового друку наносяться зображення на одяг.

Наша компанія вже давно та успішно друкує прикольні принти на футболки, робить подушки з принтом та інші товари. Технологічний процес друку зображення дозволяє наносити його не тільки на текстиль зі 100% бавовни, а й на вироби, створені із сумішей, наприклад, з поліестеру з бавовною. Ми робимо футболки з малюнком не лише білого кольору, а й будь-якого іншого, залежно від побажань клієнта. Для нанесення використовуються спеціальні органічні нешкідливі фарби, які наче «вростають» у структуру футболки та зливаються з нею в єдине ціле.

Особливий спосіб прямого цифрового друку дозволяє запечатати будь-яку поверхню, тому ми можемо за вашим бажанням нанести малюнок на всю довжину та ширину футболки, спереду та ззаду. Тираж також залежить виключно від замовлення – від єдиного екземпляра до будь-якої кількості штук.

Друк на футболках має безліч корисних переваг:

  • Ви отримуєте якість зображення, що нічим не відрізняється від фотографії.

  • За вашим бажанням ми нанесемо малюнок на будь-яку тканину – льон або шовк, бавовна або поліестер.

  • Наші фарби абсолютно нешкідливі та екологічно чисті, тому вироби з нашим нанесенням може носити навіть маленька дитина.

  • Метод прямого цифрового друку не змінює структуру матеріалу – ваш виріб з нанесеним малюнком так само пропускатиме повітря і «дихати», як і раніше.

  • Фарби мають високу стійкість до прання, прасування, впливу сонячних променів і вологи. Вони не вигорають і не сиплються.

  • Кількість екземплярів не впливає на якість виконання всього тиражу – одна футболка буде зроблена так само якісно, ​​як і 100000.

Те саме можна сказати про подушки з нанесенням малюнка. Процес створення подушки з малюнком відбувається в такому порядку: спочатку на шматок тканини методом прямого цифрового друку наноситься зображення, потім із цієї тканини шиють подушку замовленого розміру. Набивається подушка екологічно нешкідливим матеріалом «холлофайбером», м'яким та приємним.

Ми розуміємо, що постільну білизну потрібно часто прати. Можете не хвилюватися – подушки з принтом нашого виробництва не втрачають краси та яскравості малюнка після першого ж прання. Вони так само, як і футболки, зроблені з чудовою якістю, їх можна прати, гладити і м'яти без шкоди для малюнка, як будь-яка постільна білизна.

Замовляйте у нас футболки та подушки з різноманітними малюнками – ми зробимо все можливе, щоб наші вироби вам сподобалися!

Корисні статті про поліграфію