Паперові пакети, швидко та якісно | PrintMarket

У сучасному світі паперові пакети давно використовують як упаковку та як рекламний носій. А пакети з логотипом вже стали звичною та необхідною продукцією для реклами компанії, фірми чи певного продукту.

Реклама на пакетах – це відмінний маркетинговий хід, який діє тривалий час, а чи не разово. Адже паперові пакети можна використовувати досить довго, а логотип фірми, телефон та адреса компанії будуть постійно на увазі, нагадуючи всім, хто бачить пакет, про існування цієї компанії.

Паперові пакети виготовляються з картону, щільного паперу та крафту. Найдешевшими і найвигіднішими є пакети з крафта, так як крафт – особливий папір, що володіє високою міцністю та зносостійкістю. Крафт – екологічно чистий матеріал, він призначений для пакувальних цілей, тому пакети з нього користуються найбільшою популярністю. Саме пакети з крафту використовують для пакування продуктів харчування, косметики та дитячих товарів.

Зазвичай упаковку виготовляють із крафта коричневого кольору – ndash; еко пакети з нього виглядають особливо переконливо. Але крафт може бути вибілений. Також дуже популярна друк на пакетах з крафту.

Наші останні роботи з виробництва пакетів з логотипом – це еко пакети для магазину «Рибний світ». Дуже красиво і гармонійно виглядає екологічно чиста продукція, куплена в цьому магазині та укладена в еко пакети з коричневого крафта, на одній із сторін якого є кольорове зображення фірмового логотипу магазину.

Для компанії «Інфопульс» ми зробили пакети з логотипом з вибіленого крафта з ручками з крученого білого шнура. На сніжно-білому тлі яскравий зелений колір надрукований логотип компанії. Виглядає дуже ошатно! Компанія «Інфопульс» працює у світі високих технологій з 1991 року, забезпечуючи сервіс та послуги з надання та підтримки всього циклу ІТ-систем у багатьох регіонах України.

Ми раді, що професійно виконали роботу для професіоналів із «Інфопульс»!

Фірмові пакети з крафту – це чудова недорога реклама, тому багато компаній замовляють у нас паперові пакети для рекламних акцій, для конференцій та виставок.

Крім пакетів з крафту ми можемо запропонувати своїм клієнтам кілька моделей, еко ручки >блокноти та безліч іншої продукції. На будь-яку продукцію ми у найкоротший термін можемо нанести логотип вашої компанії або рекламний слоган.

Наші ціни вас порадують доступністю, а наша якість завжди чудова. Ми дуже цінуємо ім'я нашої фірми і завжди намагаємося виконувати побажання замовників на найвищому рівні.

Print Market - On-line сервіс замовлення поліграфії сувенірної продукції #1

Корисні статті про поліграфію