Бірки на одяг - Блог друкарні Принтмаркет

Бірки на одяг грають величезну роль у рекламі. Вони є не просто етикеткою із зазначенням фірми або країни-виробника, а візитною карткою виробу. На бирках може бути надрукована міні-інструкція (наприклад, як доглядати одяг або взуття) або інформація про склад матеріалу. Виготовлення бірок так само важливо для повного, всеосяжного іміджу виробу, як і упаковка.

Наша компанія створює будь-які бірки на одяг, друк яких здійснюється на спеціальному обладнанні протягом 3-х робочих днів.

Стандартні бірки на одяг є прямокутником із щільного крейдованого паперу розміром 50х90 мм. Це найзручніший розмір, перевірено! Але якщо вам потрібні бирки будь-якого іншого розміру або форми – ми без проблем надрукуємо вам те, що ви попросите. У стандартних бірках є отвір для шнурка, що кріпиться. Друк бірок дуже якісна, за вашим бажанням може бути одно- або багатобарвна з одного або обох сторін.

Другий варіант бирок, які ми можемо запропонувати – це бірки на одяг з ламінацією з одного боку. Захисна глянсова плівка не тільки захистить ваші бирки від подряпин, вологи та механічних пошкоджень, а й прикрасить їх. Більш насичені кольори та відчуття бархатистості – ось ті якості, які відрізняють бирки з ламінацією.

Бірки на одяг – це не лише ефектний рекламний хід, а й оригінальне доповнення до модного стилю одягу та іміджу компанії. для тих. Хто хоче виділитися зі стандартної маси, ми пропонуємо бирки на одяг, виготовлення яких відбувається з нанесенням вибіркового лаку. Вибірковий лак надає обсягу зображення, пожвавлює його, підвищуючи яскравість і контрастність, а також робить оригінальним і незабутнім. Повірте – з такими бірками ваш товар точно не залишиться непоміченим! Термін виготовлення бірок з вибірковим лаком – 5 робочих днів. Але ми готові зробити термінову роботу. Оплата за терміновість обговорюється з менеджером.

Ми запрошуємо всіх, кому необхідні бірки на одяг, звертатися до наших менеджерів – вони швидко порахують та оформлять ваше замовлення. Якщо у вас немає готового ескізу для бірок, наші дизайнери розроблять і запропонують вам кілька варіантів на вибір. Оплачується лише той варіант, який ви схвалите та підпишіть до друку.

Корисні статті про поліграфію