Бірки для одягу - Блог Принтмаркет

Якщо візитка є інформаційно-рекламним агентом кожної людини, що поважає себе, то бірки для одягу – це візитна картка речей. Саме на бирках вказується повна інформація про фірму-виробника, його контактні дані та бренд, а також будь-які інші відомості про товар або компанію, яка його виробила.

Бірки використовуються всіма виробниками одягу, створюючи особливе враження про продукцію та фірму. Тому давно відомо, що креативні та незвичайні бирки привертають увагу потенційних покупців анітрохи не менше, ніж знайомий бренд чи цікава річ. Адже якщо виробник багато уваги і сил приділив оригінальному виконанню бирки, то вироблені ним речі теж заслуговують на прояв інтересу.

Фахівці PrintMarket створюють бирки, які можна назвати творами поліграфічного мистецтва. Ось нещодавно нами були створені бирки для кількох замовників.

Один з них – магазин U Dress, який незабаром гостинно відчинить свої двері для покупців у ТРЦ «Гулівер». Магазин пропонує не тільки нові колекції модних товарів, а й покупку речей, що сподобалися, по інтернету.
Для U Dress ми надрукували незвичайні барвисті бирки. на чорному тлі з психоделічним орнаментом вказано логотип компанії та інтернет-адресу нового магазину.

Другим замовником було Авторське ательє Fashion Atelier Poli Molemique, вмілі майстри якого шиють одяг на індивідуальне замовлення під керівництвом модельєра-дизайнера Ольги Перепелиці. Для чарівників з Fashion Atelier Poli Molemique немає неможливого – вони здатні створити одяг вашої мрії!
Для них ми зробили елегантні та витончені бирки у французькому стилі, на яких розміщений не лише логотип Ательє, а й дані про товар.

Друк бірок для третього замовника також принесла нам задоволення. Замовник з Одеси – ndash; Інтернет-магазин LizaShop, що реалізує сучасний одяг для жінок. Бірки для LizaShop вийшли ніжні, квіткові та дуже красиві. Сподіваємося, вони приваблять покупниць!

Бірки для одягу завжди є модним доповненням до стилю фірми-виробника та його ефектною рекламою.
У нас ви можете замовити бирки розміром 50х90 на щільному крейдованому папері 350 г/м. Для додаткового захисту бирок від зламів та подряпин ми можете покрити їх ламінаційною плівкою. А якщо вам потрібні ексклюзивні бирки, здатні підкреслити ваш бренд та найвищу якість товару, то рекомендуємо звернути увагу на бирки з вибірковим лаком. Гібридний друк на бірках вигідно виділить ваш товар серед подібного і вже точно не залишиться непоміченим покупцями.

Чекаємо на замовлення – наші майстри до ваших послуг!

Корисні статті про поліграфію