Х Банер Павук - Приклади робіт Прінт Маркет

Х-банер – це мобільний стенд дуже зручної легкої конструкції, який призначається для встановлення в місцях продажу та акцій, а також на виставках, презентаціях, семінарах та інших громадських заходах. Їх ще називають банер Павук або x-banner, тому що розтяжка для банера зроблена у формі літери Х. такої конструкції невеликі та прості в установці, швидко збираються та розбираються без допомоги спеціаліста. Банер Павук має безліч переваг:
 

 

Один з них – Cambridge Society of Ukraine, організація, яка зібрала під своєю егідою всіх українців-випускників Кембріджа, які сьогодні працюють у всіх сферах діяльності на благо нової України. Для них ми зробили х-банер з емблемою їхньої організації, яскравий та красивий. Легкі алюмінієві лозини конструкції надійно утримують полотно банера.

Другий клієнт – це організація «Громадянський рух Спільна справа», яка виступає за посилення ролі українських громадян в управлінні державою, запобігання впливу олігархів на формування органів державної влади та державної політики. Ми створили гарний та лаконічний шрифтовий х-банер, призначений для проведення семінару членів цієї організації.

Третій клієнт – це «Благодійний фонд Центр громадських ініціатив», який займається окрім благодійності ще й інформаційно-просвітницькою діяльністю, адмініструванням грантових програм та співробітництва з іншими країнами. Для них ми зробили інформативний банер Павук із українським орнаментом-вишивкою.

За бажанням клієнтом ми виготовляємо x-banner двох розмірів 0.6х1.6 м і 0.8х1.8 м. Обидва полотна кріпляться на 4-х люверсах. Зображення повнокольорове з одного боку. Термін виготовлення – 1 день.

Звертайтесь до нас! Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені нашою співпрацею!

  • Планки та прути, з яких складається x-banner, зроблені з авіаційного алюмінію підвищеної міцності. 
     
  • Компанія Принт Маркет пропонує вам швидке та якісне виготовлення х-банера в гранично короткі терміни за доступними цінами. Ми вже виготовили кілька чудових Х-банерів для наших клієнтів. Сьогодні ми розповімо вам про це.

Корисні статті про поліграфію