Візитки з вибірковим лаком l Блог Принт Маркет

Візитки для будь-якої людини – це його реклама як спеціаліста, як представника компанії чи фірми. Обмін візитками дорівнює довірі: якщо я даю свою візитку – отже, я готовий з вами спілкуватися, вести переговори та співпрацювати.

Щоб візитки несли не тільки інформаційний зміст, але й були естетично красивим продуктом поліграфічної промисловості придумано безліч способів. Один з них – це візитки з лаком.

Ми вже неодноразово робили подібні візитки, використовуючи вибірковий лак, УФ-лак, матове та глянсове лакування. Що це таке і навіщо воно потрібне? Вибірковий лак на візитці дозволяє виділити деякі деталі зображення, відразу ділячи візитку не просто шматочком паперу з ім'ям та адресою, а твором мистецтва. Дуже часто застосовується гібридне лакування TWIN-SPOT, тобто комбінування в одній візитці матового та глянсового лакування одночасно. При такому способі відбувається ідеальне суміщення тонких деталей, виконаних сильним глянцем і відносно великих ділянок, виконаних у стилі «апельсинової шкірки».

Дуже красиво і ефектно виглядає на візитках УФ-лак, який застосовується як для повного, так і для вибіркового лакування. Цей порівняно новий спосіб оформлення друкованої продукції використовується не тільки для друку візиток, але й друкуються також флаєри, календарі, листівки та багато іншого.

УФ-лакування – це не тільки красиво, але й зручно, адже лак захистить вашу продукцію від вологи та подряпин, зробить зображення більш рельєфним та яскравим. Для створення особливо урочистих візиток, запрошень, вітальних листівок та плакатів вибірковий УФ-лаксумісний із тисненням.

Якщо ви хочете створити унікальні візитки, флаєри, плакати або буклети, то рекомендуємо звернути увагу на вибірковий лак. Це не тільки зробить вашу продукцію яскравою і модною, але й незабутньою, що виділяється на тлі інших. А значить – саме до вас звернуться ті, у кого виявиться ваша візитка з лаком.

Наше сучасне обладнання дозволяє без будь-яких проблем швидко та якісно наносити вибірковий УФ-лак на папір. Терміни та тираж можуть бути різними, але ми завжди намагаємося виконати всі побажання замовника, тому ви можете сміливо звертатися до нас – ми зобов'язуємося не підвести вас.

Корисні статті про поліграфію