Візитка перукаря l Приклади, фото, як замовити.

Візитування перукаря – це один із найбільш ефективних способів продемонструвати серйозне ставлення майстра до своєї професії та збільшити кількість клієнтів. Візитки для перукаря повинні не тільки просто і доступно донести інформацію про послуги, що надаються, а й підкреслити його високу репутацію, відповідальність, старанність і високий професіоналізм. Для цього використовуються всі можливі методи візуалізації – яскраві соковиті кольори, незвичайний дизайн візитки і, звичайно, висока якість поліграфічного виконання. Візитка може бути індивідуальною та належати певному майстру-перукарю, або колективній та рекламувати салон перукарських послуг. Але в будь-якому випадку – вона має відрізнятися особливим креативом та привабливістю, щоб потенційний клієнт захотів залишити її у себе.

Ідеї ​​для візиток «Перукар»

Принт Маркет представляє деякі цікаві та нестандартні ідеї для візитки перукаря, використання яких, без сумніву, покращить імідж окремого майстра або всієї перукарні, а також приверне і дозволить розширити коло клієнтів, що обслуговуються.< br /> Насамперед слід створити такий макет візитки, який одразу вкаже на професію перукаря. Для цього можна використовувати зображення красивих локонів волосся або перукарських інструментів. ножиць, гребінця, фена і т.д. На візитці можна виділити місце для вписання дати наступного візиту або режиму роботи майстра, що сподобався.
Візитку можна зробити незвичайною, надрукувавши її на кольоровому дизайнерському картоні з фактурою тканини або металу, або застосувавши метод гібридного друку TWIN SPOT, який дозволяє надати різним деталям зображення ефекту матового та глянсового лаку одночасно.
  

>

Всі наші приклади ефективно працюють з точки зору маркетингу, тому ми рекомендуємо створення макета довірить фахівцям. Наші досвідчені художники-дизайнери створять для вас оригінальний та яскравий дизайн візиток, який найточніше відобразить всю креативність та професіоналізм майстра-перукаря. Друк візиток до Прінт Маркет – це завжди висока якість роботи, швидко та своєчасно виконане замовлення та доступні невисокі ціни. Пам'ятайте – що більше тираж, то дешевші візитки. Наприклад, друк 1000 візиток у нас коштуватиме не набагато дорожче, ніж друк 100 штук, що дозволить вам значно заощадити бюджетні кошти.

Замовити візитки для перукаря

Замовити візитки у Принт Маркет швидко та зручно можна за допомогою сайту нашої компанії. Вам слід вибрати в опціях модель візиток, вказати тираж та надати макет. Якщо у вас немає готового макета, наші дизайнери із задоволенням допоможуть вам у цьому. Друк візиток здійснюється протягом 1-2 робочих днів, також можливе термінове виготовлення замовлення протягом кількох годин. На сайті можна ознайомитися з нашими розцінками та вибрати найбільш вигідні для себе – всі ціни актуальні.
Ми намагаємось не порушувати терміни виконання замовлення, та доставляємо тираж у будь-який населений пункт Київ та Україна за допомогою послуг кур'єрів чи Нової пошти. За бажанням клієнт сам може забрати своє замовлення в одному з наших київських офісів. Всі умови доставки та оплати замовлення можна обговорити з нашими менеджерами за телефоном (044) 229-5323 або, написавши нам на електронну пошту info@printmarket.in.ua.

Корисні статті про поліграфію