Сувенірні ручки з логотипом Вашої компанії

Ручки з логотипом, якщо вони лунають як сувеніри, будуть нагадувати про вашу компанію кожного разу, коли ними користуватимуться. Рекламні ручки допоможуть вам продемонструвати турботу про клієнтів і підвищать їхню лояльність до вас.

Друк на ручках, що виробляється в нашій компанії Print Market , завжди робиться швидко та якісно, ​​за оптимальними цінами, незалежно від тиражу. Нанесення логотипів та фірмової символіки на сувенірну продукцію – це наш коник, ми знаємо, як зробити найкрасивіші сувеніри для вас та ваших клієнтів!

Саме тому багато замовників знову і знову розміщують свої замовлення саме в компанії Print Market. Наприклад, ми нещодавно зробили друк на ручках для кількох фірм.

Перша з них – це новий спортивний клуб EnerGym, який відкрився у ТРЦ Silver Breeze. Клуб поєднує в собі не тільки «суху» зону для тренувань з численними тренажерами, але й басейни для дорослих та дітей, зону СПА, фітнес-бар, бійцівський клуб та багато іншого. Для цих енергійних людей ми зробили сувенірні рекламні ручки з білої пластмаси з логотипом у корпоративних кольорах. синьому та червоному.

Для іншого замовника ми зробили Еко ручки з логотипом. Це була крамниця фірмового джинсового одягу з Італії Garcia Jeans. Креативний одяг від Garcia Jeans для дорослих і дітей, чоловіків і жінок з'явився далекого 1977 року, і досі вважається однією з провідних компаній у світі джинсової моди. Саме моделі Еко ручок найбільше відповідають якості 100% деніму, з якого шиються вироби Garcia Jeans.

Ще один замовник, для якого ми надрукували логотип на сувенірних ручках – це серйозна американська компанія Provectus, яка давно вважається лідером серед розробників програмного забезпечення. Provectus забезпечує своїх клієнтів повним спектром високоякісних послуг ІТ. А її клієнтами є міжнародні компанії з усього світу. Provectus виконує найскладніші завдання з розробки програм для Інтернет-сайтів та Інтернет-магазинів, порталів та інформаційних систем, а також для основних мобільних платформ: iOS, Android, Windows Phone 7/8, BlackBerry та Bada.

Ми пишаємося нашими клієнтами і тим, що вони звертаються саме до нас. Тому навіть не сумнівайтеся – замовляйте у нас сувенірну продукцію, і ми зробимо її на найвищому рівні!

Корисні статті про поліграфію