Сувенірні ручки - приклади, друк логотипу - Блог Print Market

Сувенірні ручки вже багато років є найпопулярнішим роздатковим матеріалом під час проведення промо-акцій, виставок, конференцій, семінарів, тренінгів та інших PR-заходів. Якісно нанесений на ручку логотип робить її не просто канцелярським товаром, а рекламним агентом, який покращує імідж компанії та залучає до неї безліч потенційних клієнтів.

Ручки з логотипом – це та сама прихована реклама, яка зробить бренд вашої компанії впізнаваним і незабутнім, підніме корпоративний дух співробітників і дозволить прискорити розвиток вашого бізнесу. Сувенірні ручки від Прінт Маркет – це гарантовано чудовий зовнішній вигляд, відмінна якість нанесення логотипу та низькі ціни.

Сувенірні ручки ТОП-3 продажів.

Наша компанія Принт Маркет підтримує міжнародну програму захисту навколишнього середовища, і тому серед різноманітних моделей кулькових ручок ми пропонуємо сувенірні ручки з натуральної сировини – із вторинно переробленого щільного паперу «крафт». Еко ручки користуються особливою популярністю, тому що мають низку переваг:

- актуальні та модні,
- якісні та зручні,
- коштують недорого.

Витончена Еко ручка моделі Смарт є цільною ручкою, що не розкручується, з ковпачком. Ми пропонуємо на вибір чотири кольори корпусу: білий, натуральний коричневий крафт, червоний та зелений. Логотип наноситься в 1 або 2 кольори. Пише ручка тонко, синім кольором.

еко ручки Смартеко ручки з логотипомдрук на еко ручках

Сувенірні ручки моделі Стандарт – це ручки, що розкручуються Еко, в корпусі з щільного крафт картону натурального коричневого кольору з кольоровими пластиковими вставками (наконечник, кнопка, кліпса). В асортименті на вибір 6 різних кольорів: оливковий, блакитний, оранжевий, зелений, чорний, червоний. Друк логотипу також проводиться в 1 або 2 кольори.

еко ручки стандартеко ручки з блокнотом

У Топ-3 продажів увійшла сучасна і елегантна ручка Schneider (Шнайдер) К15. Цю модель виробляє всесвітньо відома німецька компанія Schneider Schreibgeräte GmbH, яка понад 80 років постачає всьому світу ексклюзивне письмове канцелярське приладдя. Сувенірна ручка Шнайдер К15 з логотипом – це зручна та стильна ручка, яку не соромно піднести колезі, партнеру і навіть начальнику. Зроблено ручку з високоякісного блискучого пластику, а кнопка та кліпса з білого металу надають їй особливої ​​елегантності. В асортименті 8 різних кольорів корпусу. Стрижень пише дуже м'яко, колір – синій. Друк логотипу можливий у 1 або 2 кольори.


сувенірні ручки


Замовити ручки в Прінт Маркет

Замовити сувенірні ручки в Прінт Маркет можна за телефоном (044) 229-5323, електронною поштою info@printmarket.in.ua або онлайн на сайті компанії, де в опціях слід вказати модель ручок, колір корпусу, тираж та кількість фарб для друку логотипу. Друк на ручках проводиться якісно та швидко. Тираж виготовляється протягом 3-5 днів та своєчасно доставляється Київ та вся Україна за допомогою кур'єрів та послуг Нової Пошти.
Якщо ви вже маєте макет логотипу або іншого зображення, просимо надати його нам. Якщо у вас немає готового макету, то наші професійні дизайнери створять кілька варіантів нанесення, а сплатіть ви тільки той варіант, який виберете до друку. Варіанти оплати та доставки готового замовлення рекомендується обговорити з нашим менеджером. Всі ціни на сайті актуальні.

 

Корисні статті про поліграфію