Ручки з логотипом - Блог #42 - Друк на ручках у друкарні Print Market

Будь-яка фірма намагається отримати таку рекламно-сувенірну продукцію, яка буде одночасно поєднанням стилю, функціональності та ефективності. А якщо вона зроблена з мінімальними витратами, то це буде лише плюсом.

Саме таку продукцію – кулькові ручки з логотипом – пропонує наша компанія Прінт Маркет. Багато фірм для своїх заходів замовляють ручки з логотипом саме у нас, тому що ми пропонуємо відмінний якісний товар, зроблений швидко, якісно та за доступними цінами.
Погодьтеся, що без ручки не можна обійтися на конференціях та презентаціях, семінарах та виставках. Учасники заходу гідно оцінять вчасно подаровану ручку з вашим логотипом, а при подальшому використанні щоразу згадуватимуть вашу компанію та відвіданий захід.

Нещодавно ми здали шість замовлень на ручки з логотипом. Першим клієнтом був VIII фінансово-економічний Форум країн СНД та Східної Європи, присвячений взаємодії фінансово-банківських структур Співдружності та Європейського Союзу. Форум має відбутися у Відні (Австрія) 28-30 квітня. Для них ми зробили металеві кулькові ручки моделі TIKO із каталогу європейського виробника Viva Pen.

Металеві ручки


Друк на ручках робилася методом гравіювання. Вийшла гарна, зручна та стильна ручка, яка найбільше відповідає важливості заходу.
Другий клієнт – Інжинірингова компанія «Дженерал Інжиніринг», фахівці в галузі виробництва та постачання світлодіодних систем освітлення, їх монтажу та обслуговування на об'єктах корпоративного та державного секторів.

Їм ми підібрали механічну ручку моделі STARCO WHITE. Вона виготовлена ​​з білого пластику, в литому корпусі з наконечником з білого металу та металевими вставками. Кліпса яскраво-апельсинового кольору, а логотип у корпоративних кольорах компанії.

Еко ручки


Інші чотири клієнти вибрали Еко ручки. Для юридичної компанії «ЛІГА: ЗАКОН» та для юридичної фірми «еПраво» ми вибрали модель Стандарт у круглому корпусі із матеріалу кольору крафт. Ця модель робиться з кліпсою та наконечником з якісного кольорового пластику.

Компанія «ЛІГА: ЗАКОН» обрала насичений червоний колір додаткових елементів ручки, який чудово гармонує з логотипом червоного кольору. А фірма «еПраво» вибрала кілька кольорів – насичений червоний, чорний, приглушений зелений та яскравий оранжевий.  Для них ми нанесли не лише логотип, а й кілька варіантів слоганів українською мовою: «єПраво» на… юридичне щастя», «єПраво» на… захист інвестицій», «єПраво» на… оптимальні правові рішення», «єПраво» – є енергія. Всі нанесення були зроблені чорним кольором.

П'ятий наш клієнт – компанія JavaScript, яка проводить конференцію Frameworks Days Ця конференція унікальна у своєму роді, вона об'єднала любителів програмних фреймворків найрізноманітніших напрямків та платформ: веб, системних, для мобільних додатків та інших.

Компанія попросила створити канцелярський комплект, до якого увійшли кулькова Еко ручка та Еко олівець. Ручка моделі Стандарт із синім пластиковим наконечником та корпусом кольору крафт дуже гармонує з графітовим олівцем у корпусі з натурального дерева. Логотип нанесений чорним кольором.

А для шостого замовника – ndash; компанії Nakitel, яка об'єднує чотири підрозділи та займається розробкою веб-додатків, веб-сайтів, порталів, ERP-систем, надає сучасне програмне забезпечення в IT-сфері, ми зробили Еко ручки моделі Смарт. Тонкі та витончені екологічно нешкідливі кулькові ручки у червоному та білому корпусі ефектно виглядають з логотипом компанії. На червоних ручках його нанесли білим кольором, а на білих – . чорним.

Клієнти залишилися задоволені нашою роботою, а ми впевнені, що ще не раз попрацюємо разом. адже ми любимо своїх замовників і ніколи їх не підводимо!

 

Корисні статті про поліграфію