Ручки з логотипом Print Market Блог #49

Стрімкий прогрес, сучасні технології та загальна комп'ютеризація населення так і не змогли скасувати потребу в пишучому приладді. Вже якусь сотню років головним інструментом для письма була і залишається кулькова ручка. А якщо на неї нанести логотип фірми, то ручка з логотипом стане не просто канцелярським товаром, а рекламним агентом, який однозначно покращить імідж компанії та приверне до неї безліч потенційних клієнтів.

Ручки з логотипом

У нас у Print Market ви можете замовити ручки з логотипом. За допомогою нашого високотехнологічного обладнання ми можемо нанести друк на металеві, пластмасові ручки та Еко ручки з картонного картону. Друк на ручках ми виробляємо швидко, точно та якісно, ​​а наші ціни цілком конкурентоспроможні.

Щотижня до нас звертаються наші постійні та нові клієнти із замовленнями на ручки з логотипом. Ми хочемо розповісти про останні замовлення. Один з них – Транспортно-експедиційна агенція ЕКСПРЕС №1, яка готова задовольнити транспортні потреби клієнтів з усієї України, застосовуючи ефективні передові логістичні системи. Ним ми підібрали білу металеву кулькову ручку моделі TIKO із каталогу європейського виробника ручок Viva Pen. Це дуже зручна та стильна модель. Друк на ручках зроблено методом гравіювання. Якщо вам сподобалася ця модель ручок, то повідомляємо, що у нас вони є в асортименті 11 різних кольорів на вибір.

Другий клієнт – компанія здорового харчування Eat Easy. Вона ідеально поєднує стандарти високої кулінарії із професійним медичним підходом. Розроблене лікарям-дієтологами меню гарантує збалансований раціон харчування щодня. Звичайно ж, для них ми вибрали ручки Еко – вони найбільше відповідають політиці компанії. Еко ручки моделі Смарт є цільною кульковою ручкою з ковпачком у корпусі з крафт-картону. З логотипом чорного кольору вона виглядає дуже строго і екологічно.

Третій клієнт – сервіс UniSender, який робить на замовлення своїх користувачів розсилки по e-mail та sms, і вибудовує для них за допомогою розсилок цілу систему маркетингу. Компанія UniSender також вирішила зробити свій внесок у збереження навколишнього середовища та боротьбу за чистоту екології, тому замовила Еко ручки моделі Стандарт. Це ручки, що розкручуються, з крафт-картону натурального кольору з деталями з пластику насиченого червоного і апельсиново-оранжевого кольорів. З чорним логотипом ручки виглядає яскраво та красиво.

Четвертий клієнт – Адвокатська контора «Коннов та Созановський», яка займає лідируючі позиції в рейтингу міжнародної юридичної мережі. Вона працює на територіях України, Росії та Кіпру. Їм ми надрукували логотипи на ручках Eve. Це одна із найпопулярніших моделей у лінійці відомого європейського виробника LECCE PEN. Ручки з білого пластику в тригранному корпусі з металевою кліпсою та гумовою вставкою яскраво-синього кольору, яка зроблена, щоб пальці не ковзали по ручці при листі.

В асортименті Print Market на вас чекає величезний вибір кулькових ручок. Звертайтесь до нас – і ви станете власником цього корисного предмета!

Можливо вас зацікавить

Корисні статті про поліграфію