Пакети із логотипом Вашої компанії. Блог Принт Маркет #33

Серед всіх рекламних методів реклама на пакетах займає особливе місце. І якщо пакет прикрашений логотипом фірми, це є відмінним маркетинговим ходом для популяризації її назви в різних верствах населення.

При дуже незначних фінансових витратах рекламні пакети дозволяють донести інформацію про вашу компанію до мільйонів потенційних покупців. На пакетах можна розмістити не лише логотип фірми, а й відомості про проходження виставок або знижки в магазині, презентації чи конференції.

Рекламні пакети часто роздають безкоштовно покупцям супермаркетів та бутіків, відвідувачам виставок або учасникам форумів та з'їздів. Та й подарунок, якщо він складається не з одного, а кількох предметів, найзручніше покласти у фірмовий пакет.

Ми, компанія Принт Маркет, часто виконуємо замовлення на рекламні пакети Еко та поліетиленові пакети. У цій статті ми хотіли б розповісти про ті пакети, які ми зробили останніми днями.

Один із клієнтів – це молода українська художниця-модельєр Ірина Потернак, яка вже стала постійною учасницею сезонних показів мод та завоювала серця тих, хто прагне завжди бути "в стилі". Для її креативних виробів ми зробили не менш креативні пакети Еко – із білого крафт-картону. Пакети Еко дуже міцні – вони витримують вагу до 15 кг! Друк на пакетах Еко ми робимо з одного або з обох боків – все залежить від побажань замовника.

Ірина Потернак побажала, щоб ми зробили для її виробів ще два види поліетиленових пакетів – великі та маленькі, модель «Банан». Це також пакети білого кольору із логотипом її бренду POTERNAK.

«Перший Міжнародний фестиваль неформального освіти INSIGHT» також замовив пакунки Еко. Вони виглядають дуже ошатно – сніжно-білі, з білими крученими ручками. Нам самим вони дуже подобаються, і ми раді, що наші постійні клієнти їх гідно оцінили!

Для молодої та енергійної компанії ТОВ «ВДК СЕРВІС» ми надрукували поліетиленові пакети, модель «Банан». Пакети білого кольору прикрашені логотипом та інформаційним блоком, де вказано перелік послуг, що надаються фірмою: це реалізація та ремонт ноутбуків та комп'ютерів, мобільних телефонів та планшетів, принтерів, сканерів та іншої офісної техніки. Компанія швидко і впевнено завойовує ринок України, і ми сподіваємося, що вони ще не раз звертаються до нас із замовленнями.

Є ще одна цікава компанія, для якої ми виконали замовлення – друку на пакетах. Це компанія Майстерня Свят, яка займається організацією весіль, ювілеїв, розважальних заходів та інших урочистостей. На Закарпатті відбулася Перша весільна виставка My Wedding Day, для якої знадобилися гарні поліетиленові пакети з логотипом. Ми чудово впоралися із завданням та надрукували міцні та гарні пакети.

Усім нашим постійним і потенційним замовникам ми хочемо нагадати, що рекламний пакет – це не просто пакувальна тара. Пакет може допомогти суттєво розширити базу клієнтів, що забезпечить процвітання вашого бізнесу!

Корисні статті про поліграфію