Рекламні листівки - Блог Print Market

Флаєри – універсальний інструмент бізнес-маркетингу

Флаєри та листівки маркетологи вважають одним з найуніверсальніших інструментів просування бізнесу. Надруковані в будь-якому розмірі, що роздаються під час промо-акцій, на виставках та презентаціях, розміщені на прилавках маленьких магазинчиків або великих супермаркетів, що розсилаються поштою – вони справно доносять інформацію до мільйонів споживачів та активно розширюють базу клієнтів. Ще одна найважливіша перевага флаєрів та листівок – їх неймовірно низька ціна друку, яка робить їх ідеальним бюджетним варіантом для підприємств малого бізнесу.

Щоб зробити віддачу від інвестицій максимальною, вивчіть поради наших дизайнерів щодо створення хороших флаєрів.

флаєри - інструмент для бізнесу

1. Дотримуйтесь мети

Почніть з конкретного визначення цілей: який результат ви хочете отримати від своїх флаєрів? Відповідь «розвинути бізнес» є надто загальним та неконкретним. Якщо ви хочете познайомити якомога більше потенційних споживачів з вашою компанією та її послугами – дизайн та текст повинні бути одного виду. Якщо ви хочете реалізувати більше товарів – зовсім іншими.

Принт Маркет може вам запропонувати розробку макетів флаєрів та листівок. У нас працюють компетентні художники-дизайнери та досвідчені копірайтери, які створять для вас кілька варіантів флаєрів. Перевага роботи з Принт Маркет у тому, що оплачувати ви будете лише той макет, який схвалите та підпишіть до друку.

мета флаєрів

2. Розробте спеціальну пропозицію

Подумайте, який стимул  має ваш флаєр? Чи виникне у клієнта бажання звернутися до вашої компанії, побачивши вашу листівку? Чи зацікавиться споживач вашою цікавою пропозицією чи викине рекламний листок, навіть не читаючи? Привабливий текст, добре підібрані картинки та зображення, приваблива пропозиція знижок, подарунки або інші пільги викликатимуть величезний відгук аудиторії та інтерес до вашої компанії.

мета для реклами

3. Визначте розмір та кількість ваших флаєрів

Обов'язково потрібно добре продумати, який буде розмір у вашого флаєра і чи потрібна буде фальцювання. Для цього потрібно знати не тільки свою цільову аудиторію, а й метод поширення флаєрів: чи збираєтеся ви роздавати листівки на вулиці за допомогою промоутерів, або вони будуть розміщені на рекламних стійках і прилавках маленьких магазинчиків і великих супермаркетів, або ви розсилатимете їх поштою, або оберете якийсь інший метод? Знаючи ваші потреби, ми допоможемо вам створити дизайн флаєра, який активно працюватиме на розширення вашого бізнесу.

4. Продумайте месидж – це найважливіша складова флаєра

Кількість тексту дуже важлива для ефективності флаєра. Великий, сильний заголовок правильно підібрані зображення допоможуть мотивувати споживачів. Ваша інформація має бути привабливою та цікавою, щоб клієнт захотів скористатися спеціальною пропозицією. Наприклад, дуже добре працює розміщений на флаєрі купон знижок або особиста знижкова картка для клієнта.

меседж

5. Створіть свій стиль

Ваш флаєр повинен бути таким, що привертає увагу і створює певний настрій , стильним і відображає ваш бренд. Включення якісних фотографій, яскравих ілюстрацій та таблиць, якщо це потрібно, допоможе візуалізувати інформацію та зацікавити потенційних споживачів. Дизайн флаєра повинен відображати політику та напрямок діяльності вашої компанії.

6. Замовляйте більше - платіть менше

Друк флаєрів в Прінт Маркет робиться швидко і якісно. Ми використовуємо відмінний крейдований папір різної щільності (100 г/м, 130 г/м, 350 г/м) від кращих європейських виробників, а якість нашого офсетного друку відрізняється фотографічною чіткістю та барвистістю. Але найголовніша перевага: чим більше тираж флаєрів – ndash; тим дешевше вартість одного флаєра. Адже вони розраховані для масового поширення, тому значно вигідніше замовити більший тираж. Наприклад, ціна флаєра при тиражі 10 000 штук і більше настільки низька, що буде цікавою навіть маленьким фірмам з обмеженим бюджетом.

7. Використовуйте всі методи розповсюдження флаєрів

Не слід думати, що одного разу роздавши флаєра, ви відразу придбаєте безліч нових клієнтів. Значно ефективніше використовувати всі методи поширення рекламної інформації – і роздачу на вулиці, і розкладку в магазинах, і пряме поштове розсилання вже напрацьованої клієнтської бази. Це принесе значно більше користі.

А Прінт Маркет із задоволенням надрукує для вас не тільки флаєра, а й зручні красиві конверти для розсилки. У нас великий вибір – конверти різного розміру, із звичайного білого паперу та Еко конверти з паперу крафт, з прозорим віконцем для адреси та без нього, з липкою відривною стрічкою, що полегшує упаковку.

<img alt="розповсюдження флаєрів" data-cke-saved-src="/modules/pages/upload/image/f20140722095918_1364202478_promoutery.jpg" src="/modules/pages/upload/image/f20140722095918_1364202478_promoutery.jpg" style="width: 400 />

8. Аналізуйте результати роботи флаєрів

Маркетологи радять обов'язково відстежувати та аналізувати реакцію споживачів на ваші флаєри. Порівнюючи отриманий результат з вашими початковими цілями, можна визначити, чи є зроблений флаєр ефективним чи слід щось у ньому виправити та повторити поширення рекламної інформації. Чим більше ви приділятимете увагу рекламній поліграфічній продукції, відстежуватимете і покращуватимете флаєри, тим краще будуть результати розвитку вашого бізнесу в довгостроковій перспективі.

Флаєри можуть бути дуже ефективними та економічно вигідними  маркетинговим інструментом для просування бізнесу. довірте створення флаєрів професіоналам – і на вас чекає маркетинговий успіх!

аналізуйте

Корисні статті про поліграфію