Рекламна поліграфія. Блог Принт Маркет Випуск 23

Фірмовий стиль необхідний створення іміджу будь-якої компанії. Він включає єдиний стиль всіх графічних елементів – логотипу, слогану, сайту, завдяки яким формується особа компанії, що згодом працює на впізнаваність бренду, залучення та поповнення клієнтів.

Зазвичай кожна компанія прагне всю свою фірмову документацію та канцелярську продукцію оформити елементами фірмового стилю. Сюди входить підбір певних шрифтів та зображень, корпоративні кольори та загальна кольорова гама. Усі візитки, бланки, конверти компанії виконуються в одному стилі. Він обов'язково підтримується в рекламних проспектах та буклетах, банерах та листівках, а також в інтернет-сайтах.

Прикладом нашої роботи зі створення комплексу продукції в єдиному фірмовому стилі може стати компанія ТОВ "Гідробест", для якої ми нещодавно забрендували фірмову канцелярську продукцію. Це були кулькові ручки з логотипом, фірмові бланки та блоки для записів.

Компанія ТОВ «Гідробест» виробляє широкий асортимент комплектуючих для авіаційної та наземної техніки, а також армовані шланги та рукави для літаків, вертольотів, сільськогосподарської та спеціальної техніки. Фірмовий стиль компанії відрізняється строгістю логотипу та обмеженою гамою кольорів.

Для них ми підібрали кулькові ручки в металевому корпусі «Como», на які було нанесено логотип методом гравіювання. Канцелярські настільні блоки для записів чисто-білого кольору з логотипом, витриманим у корпоративному кольорі. А фірмові бланки, окрім логотипу, мають невеликий інформаційний блок з адресою, телефонами, інтернет-сайтом та номерами рахунків компанії.

Фірмова поліграфія на замовлення – це дуже зручно, оскільки одноразово вклавши кошти, ви отримуєте практично весь комплект корпоративної атрибутики. Якщо ви бажаєте замовити фірмову поліграфію у нас, то ми зробимо вам знижку 20% на весь комплект продукції – це безперечна вигода!

Ми розмістимо ваш логотип на будь-якому товарі – від канцелярського приладдя до фірмових чашок та наклейок. Якщо у вашої компанії ще немає логотипу або ви бажаєте змінити фірмовий стиль, наші досвідчені дизайнери займуться розробкою і нададуть вам для вибору кілька ескізів. Оплачувати ви тільки один варіант – той, який ви самі затвердите до друку.

Ми практикуємо комплексний підхід у вирішенні питань щодо створення фірмового стилю. Це, без сумніву, допоможе створити неповторний образ вашій фірмі.

Корисні статті про поліграфію