Рекламна поліграфія – Блог printmarket.ua

Один із наших постійних і улюблених клієнтів – компанія VOLDAN Investments Ltd., яка вже неодноразово замовляла сувенірну продукцію. Мабуть, співробітники компанії добре знаю, наскільки ефективною може бути рекламна продукція. Адже вона не лише дає потенційним клієнтам важливу інформацію про діяльність VOLDAN, але й одразу встановлює поважні та довірчі відносини між ними та компанією.

А оскільки ми в Print Market пропонуємо повний комплект рекламної сувенірної продукції та ще й відмінної якості і за цілком прийнятними цінами, то, зрозуміло, VOLDAN Investments Ltd. звернулася саме до нас! На цей раз ми зробили для VOLDAN відмінні комплекти, до яких увійшли: кулькові ручки з логотипом, візитки, рекламні буклети, блоки для записів, блокноти з твердою обкладинкою та паперові пакети. Пакет із повним комплектом сувенірів вручався кожному потенційному клієнту VOLDAN, який взяв участь в ознайомленні з програмою.

Весь набір товарів ми прикрасили логотипом компанії VOLDAN. Пару слів про саму компанію: вона займається державною інвестиційною програмою для жителів Росії, які вирішили виїхати в Угорщину на ПМП і отримати там дозвіл на проживання. Компанія VOLDAN пропонує охочим стати резидентами Євросоюзу, зберегти свій капітал та покращити умови життя своєї родини, переселившись до Угорщини.
Логотип компанії є дуже красивим гербом з вежею міської стіни та ключами від міста, над якими розташована королівська корона. Для такого логотипу найбільш доречним тлом став молочно-білий колір, тому і ручка, і обкладинки блокнотів, і блок для записів, і один з буклетів ми зробили легкий кремовий колір, на який нанесли малюнок кольору старого золота. Логотип компанії надрукував глибоким сіро-синім кольором. Дуже благородне поєднання вийшло.

Буклети для VOLDAN ми надрукували двох видів:
1.Євробуклет, розмір 99х210 мм, біла обкладинка з логотипом. Інформація знаходиться всередині буклету.
2.Буклет-брошура формату А5, розмір 148х210 мм, обкладинка сіро-синя. На передній та задній стороні обкладинки крім зображення видів Угорщини розташовані логотип, адреси та телефони компанії VOLDAN.
Ще ми надрукували візитки для топ-менеджера, який займається реалізацією цієї програми. Візитки з одного боку прикрашені логотипом-гербом, а з іншого боку – ndash; вказано інформаційні дані. Блокноти для записів ми зробили формату А5, із закругленими кутами, твердою обкладинкою з логотипом та внутрішнім блоком із білих листів у клітинку. На кожен аркуш блокнота нанесено адресну інформацію. Кріпиться весь блокнот металевою пружиною білого кольору, що розташована по довгій стороні. На аркуші блоку для записів, які також складаються з тонкого білого офсетного паперу, нанесено логотип компанії.

Щоб скласти весь комплект сувенірної продукції, ми підібрали для VOLDAN Еко пакети з білого крафта з білими крученими ручками, тому що Угорщина як будь-яка розвинена європейська країна дбає про чистоту екології. Компанія VOLDAN оцінила наш правильний вибір та залишилася задоволена якістю виконання! Ми впевнені, що це не остання наша співпраця з компанією. Будемо раді виконати для неї замовлення знову!

Корисні статті про поліграфію