Розмір рекламної листівки l Принт Маркет

Рекламна листівка – ваш агент із розширення клієнтської бази. Вона повинна містити цікаву інформацію, створювати про вас сприятливе враження та підтверджувати солідність вашої фірми. Коли ви створюєте листівку, ви хочете зацікавити клієнта. Одна з найбільших переваг друкованих листівок – ndash; це те, що їх можна забрати із собою, щоб вивчити пізніше. Як же має виглядати «правильна» листівка?

Розміри листівок:

Листівки A7

Це найменший формат, який ми рекомендуємо використовувати для листівки. Розміри формату А7: 105х74 мм. Через невеликий розмір такі листівки можуть містити лише пропозицію товару чи послуги. А обмеженість друкованої площі диктує умову: будь-яке повідомлення на листівці має бути коротким та лаконічним.

Листівки A6

Один з найбільш популярних форматів листівки – це формат А6 або розмір листівки (148х105 мм). Тут трохи більше місця для вашого повідомлення чи пропозиції. Такі листівки, як правило, працюють дуже ефективно, оскільки вони маленькі та легкі. Дуже часто листівки A6 використовуються для вручення клієнтам при першому контакті – вони можуть містити бонус при наступній покупці або повідомлення про майбутню акцію або знижки. Це чудовий спосіб за допомогою листівок просувати додатковий продаж.

Листівки А5

Наступний популярний розмір листівок – формат А5 (210х148 мм), який надає більший простір для інформації. Формат A5 є економічно вигідним і для вас, тому що ви можете використовувати обидві сторони листівки для просування продукту або послуги, а також розмістити на ній спеціальну пропозицію для своїх клієнтів. Якщо ви плануєте найближчим часом проводити будь-яку рекламну акцію, то ми рекомендуємо звернути увагу на листівки формату A5.

Листівки А4

Деякі компанії віддають перевагу листівкам формату A4 (297х210 мм). Після цього розміру будь-який інший більший формат буде ближче до розмірів плаката, і його ефективність як листівки почне зникати. Пам'ятайте: основа ефективного флаєра – це те, що ваш клієнт може взяти його із собою. Листівка повинна легко поміщатися у сумці чи кишені. Формат A4 дасть вам достатній простір для творчості та можливість розмістити всю необхідну інформацію та бонуси. Такий формат слід використовувати лише в тому випадку, якщо ваш продукт або послуга потребує детального роз'яснення. Флаєр A4 дозволяє виділити безліч переваг, здатних зацікавити потенційних клієнтів.

Єврофлаєри

Формат «Єврофлаєр» – це листівка 1/3 сторінки формату А4 (210х99 мм). Такий розмір чудово вкладається у конверти європейського стандарту, дозволяючи проводити рекламну компанію за допомогою поштових відправлень. Єврофлаєр ідеально поміщається в кишеню або маленьку дамську сумочку. Зазвичай цей формат використовується для друку запрошень на виставки, акції, семінари та конференції.

Інші розміри листівок – квадратні.

Крім стандартних форматів та Єврофлаєра, ми за бажанням замовника друкуємо також будь-які кративні формати листівок, наприклад, квадратні. Найпопулярніші розміри, що підходять для цифрового друку, це 140х140 мм, 148х148 мм та 210х210 мм. Такі формати зручно використовувати для надсилання поштою або для роздачі під час проведення виставок та інших рекламних акцій.

Перш ніж ви замовите у нас листівки, подумайте, яким чином вони потраплять до ваших потенційних клієнтів – вони прийдуть у конверті поштою, або їх роздаватимуть промоутери, або кожен бажаючий сам зможе взяти їх із вашого стенду на виставці. Пам'ятайте, що листівка має бути легкою та зручною, містити основну інформацію та зацікавлювати клієнтів.

Якщо ви самостійно не можете вирішити питання створення ефективної та красивої листівки – звертайтесь до нас. Наші досвідчені дизайнери завжди допоможуть вам у цьому питанні. Разом ми зробимо найкращу листівку для вашого бізнесу!

Корисні статті про поліграфію