Приклади візиток l Блог Принт Маркет

Візитна картка – це потрібний атрибут ділового етикету. Ми щодня друкуємо тисячі візиток для своїх клієнтів, тому що вони знають: візитки від Прінт Маркет – це завжди стильний дизайн та бездоганне якісне виконання. Наші візитки допомагають справити позитивне враження на клієнтів та партнерів, продемонструвати професіоналізм та зміцнити свій імідж та ім'я своєї компанії.

Приклади візиток

Найпопулярнішими і найпопулярнішими вважаються візитки моделі Стандарт. Друкуються вони на білому щільному крейдованому папері 350 г/м² від найкращих європейських виробників, а цифровий метод друку дозволяє створити будь-який тираж без втрати якості та за низькою ціною. Фотографічна чіткість деталей та яскраві фарби – ось важлива перевага візиток Стандарт. Але хітом продажів їх робить можливість виготовлення комплекту візиток протягом одного дня, «сьогодні на сьогодні». Візитки вручаються замовнику в прозорій пластиковій пакувальній коробці – це красиво та зручно. Вартість мінімального замовлення дуже низька – всього 62 гривні. Візитки Стандарт – це ідеальне співвідношення ціни та якості.

Ще один хіт наших продажів – візитки «Від 1000 штук». Саме їх ми надрукували для нашого клієнта. компанії ПП «Алькор», яка активно сприяє здоровому способу життя населення, реалізуючи дієтичні продукти харчування. Візитки даної моделі друкуються офсетним способом на крейдованому папері щільністю 350 г/м2. Кольоровий друк з одного або двох сторін – за бажанням клієнта. Ці візитки популярні тим, що при великому тиражі вартість однієї візитки стає просто копійчаною. З погляду економічності – це найбільш вигідний варіант візиток, доступний замовникам з обмеженим бюджетом. Низька ціна зовсім не відбивається на якості – візитки від Прінт Маркет завжди високої якості.

Щоб продовжити термін служби візиток, ми пропонуємо їх ламінацію. Ламінація покриває надруковану на папері візитку захисною плівкою, яка наноситься за допомогою спеціального пристрою – ламінатора. Ламіновані візитки стійкі до механічних пошкоджень, вологи, подряпин та зламів. Вони служать значно довше і виглядають набагато красивішими та представницькішими.

Клієнт може вибрати глянцеву або матову ламінацію. Плівка глянець покриває візитки з одного боку, а матова плівка може наноситися з обох боків. Глянцева ламінація посилює яскравість фарб, роблячи їх соковитими та насиченими. Матова ламінація надає поверхні візитки бархатистість, а квітам – ; глибину. Така візитка виглядає благородно та респектабельно.

Для вимогливих клієнтів, які хочуть мати неповторну та оригінальну візитку, нам теж є що запропонувати – візитки на дизайнерський картон. Саме цю модель вибрав для себе наступний наш клієнт. компанія Jaspen Capital Partners, провідна інвестиційно-банківська компанія, що надає повний спектр професійних інвестиційно-банківських послуг.

Візитки на дизайнерському картоні від Прінт Маркет дозволять виділитися з маси стандартних однотипних візиток і, напевно, залишаться в пам'яті людей, яким будуть вручені. Ми пропонуємо візитки будь-якого кольору, який можна вибрати з нашого колористичного каталогу-віяла. Фактура візиток може бути ідеально гладка, тканинна (полотно, вельвет, оксамит, льон), ультрасучасна футуристична, гумова або металізована. Друк за бажанням клієнта – з одного або з двох сторін, одно- або багатобарвна.

Створити унікальні та незабутні візитки ми також можемо, застосувавши під час друку вибірковий лак, який дозволяє виділяти деякі деталі зображення. Цей метод зробить візитку справжнім витвором мистецтва. Дуже часто наші фахівці в друкарні застосовують гібридне лакування TWIN-SPOT, тобто комбінування в одній візитці матового та глянсового лакування одночасно. Цей спосіб дає ідеальне поєднання тонких деталей, виконаних сильним глянцем, з великими ділянками, виконаними в стилі "апельсинової шкірки". Зображення на візитці виглядає рельєфним та яскравим.

Прогресивні кроки у розвитку рекламної поліграфії відбилися і на візитках – ми з гордістю можемо запропонуватиü сучасні візитки із прозорого пластику. Наші пластикові візитки солідні, красиві та дуже довговічні, а якість друку на них анітрохи не поступається паперовим аналогам – ndash; та ж яскравість кольорів та фотографічна чіткість зображення. Друк на візитках повнокольоровий, з одного боку.

Щоб візитка довше зберігала гарний і презентабельний вигляд, ми в Принт Маркет застосовуємо заокруглення кутів. Візитки із закругленими кутами краще поміщаються у візитницю або в портмоне, виглядають акуратніше і елегантніше.

Розміри візиток

В асортименті ми маємо два найбільш популярні розміри візиток: «європейський» 50х90 мм та «американський» 55х85 мм. Візитки моделей Стандарт, Від 1000 штук та Дизайнерський картон випускаються лише у європейському розмірі. Пластикові візитки – лише американського розміру. Але в будь-якому випадку розмір візиток радимо обговорювати наш менеджер під час оформлення замовлення.

Якщо у вас є готовий макет візитки, то надішліть його нам електронною поштою – і ми швидко та якісно надрукуємо замовлений вами тираж. Якщо у вас немає макета, наша дизайнерська група може його розробити для вас, враховуючи всі побажання. Ми надаємо на вибір декілька варіантів макета, але оплачувати ви будете лише той, який схвалите до друку. Вартість макету від 100 до 250 гривень. Ви також можете розробити макет візитки, скориставшись нашими побажаннями до макету, які вказані на сайті . Друк візиток ми зробимо у повній відповідності до вашого макету.

Корисні статті про поліграфію