Рекламна поліграфічна продукція допомагає просувати бізнес - Блог Прінтмаркет
Рекламна поліграфія
Рекламна поліграфічна продукція, допомагає просувати бізнес. Ми раді появі цікавих та творчих нових компаній, які сміливо стартують та успішно розвиваються. Але ми чудово розуміємо, що у молодої, яка подає надії стартап команди, дефіцит часу і грошей. І однією з найбільших помилок спочатку є зосередження тільки на розвитку бізнесу, а реклама відсувається в кінець списку пріоритетів.
 
Для стартапів впізнаваність бренду має важливе значення. Будь-яка друкована продукція, будь то листівки, флаєри, буклети, плакати, мобільні стенди або щось інше – допоможуть правильно подати та дати інформацію про вашу компанію, щоб потенційні клієнти відразу розуміли, хто ви і чим займаєтесь. Це допомагає розвивати бренд компанії, робити його впізнаваним і незабутнім. З правильною рекламною поліграфією ваша компанія обов'язково буде помічена!
 
Отже, поговоримо конкретно.
 

Рекламна поліграфія.

Ми створили Start-Up комплекти, які ідеально підходять для розвитку бізнесу на початковому етапі. Професійний дизайн, відмінна якість та доступні ціни матеріалів сподобаються навіть невеликим та не дуже багатим компаніям. Комплект складається з візиток, фірмових блокнотів, ручок з логотипів, рекламних листівок та буклетів. Такий набір рекламної поліграфії створить вашій компанії серйозний та професійний імідж. Для початку ви можете замовити невелику кількість комплектів. У нас тираж не позначається на якості виконання замовлення.
 

Візитки.

У нас є широкий спектр варіантів візитних карток. 
Візитки «Стандарт». Формат 50х90 мм, білий крейдований папір, повнокольоровий друк з однієї або двох сторін – на замовлення клієнта. Є можливість зробити набір візиток за 1 день. Дизайн візиток можуть вам розробити наші професійні художники-дизайнери. За бажанням ви самі можете зробити макет візиток, скориставшись онлайн-конструктором на нашому сайті.
Візитки на дизайнерському картоні. Найширший вибір різноманітних структур: льон, вельвет, оксамит або гладка, прогумована, металізована поверхня візиток. Розмір та формат залежить від побажань замовника – від стандартного прямокутного 50х90 мм до індивідуального. Друк повнокольоровий з однієї або двох сторін.
Візитки з вибірковим лаком. Елітний варіант, що створить багатий ексклюзивний імідж вашої компанії. Така візитівка обов'язково запам'ятається клієнтам. Рекомендуються для компаній, які розраховуються розміститися у верхньому сегменті ринку. Візитка з «спецефектами» – це розкішний вибір!
 

Рекламні листівки та флаєри.

Листівки друкуються на білому крейдованому тонкому або товстому папері – Залежно від замовлення клієнта. Можуть бути монохромними або багатобарвними, запечатаними з одного або двох сторін.
Флаєри також можна запечатати з однієї або з двох сторін, можна зробити перфорацію, що дуже зручно, якщо на відривній частині розмістити купон на знижку або інформацію з адресою та телефонами. За бажанням флаєри можна прикрасити вибірковим лаком, зробивши з рекламної листівки розкішну листівку.
У нас є, що вибрати з асортименту листівок та флаєрів. Ми впевнені, що ви знайдете той варіант, який підходить вам найбільше. Наше сучасне технологічне обладнання для друку виробляє яскраву якісну продукцію від формату А6 до А4, а також форматів за індивідуальним замовленням. Вивчіть наш асортимент вже сьогодні!

Буклети.

Буклети при зовнішній простоті єдуже ефективним та популярним рекламним видом поліграфії. У ньому немає скріплювальних елементів або прошивки, але достатньо місця для детальної та вичерпної інформації.
Ми використовуємо для друку буклетів тонкий і товстий крейдований папір , друкуємо А4 та А5 формати, а також буклети-міні та Євробуклети. Міні-буклет форматом 100х210 мм запечатується з двох боків та має 1 згин. Євробуклет має розміри 98х210 мм, 2 згини і також може бути запечатаний із двох сторін.
Друк буклетів незалежно від тиражу ми виробляємо протягом 2-х робочих днів. 

Ми допоможемо вам розмістити і більш докладну інформацію про вашу компанію та її діяльність – у нас передбачено багато брошур для популяризації бізнесу. Ми з увагою розглянемо ваші будь-які ідеї та пропозиції, та розробимо для вас індивідуальний набір рекламної поліграфічної продукції, яка ефективно працюватиме на розвиток бізнесу та активно просуватиме вашу компанію на ринку.

Ми маємо великий багаж знань і досвіду і готові їх задіяти, щоб зробити вашу компанію помітною та яскравою. Неважливо, маленький чи великий у вас бізнес – ndash; ми разом намагатимемося забезпечити йому успіх із самого початку. 

У нас є ідеальні рішення для вас – вивчіть наш асортимент продукції вже сьогодні та переконайтесь у цьому!
 

Корисні статті про поліграфію