Друк флаєрів. Приклад дизайну

Уже не раз ми писали про те, що флаєр – це відмінний та досить дешевий спосіб найбільш дієвої та оперативної інформації потенційних клієнтів. Флаєр містить достатню кількість відомостей про акцію, магазин або товар, щоб зацікавити покупця. Ми, компанія Принт Маркет, допоможемо вам створити дизайн і надрукувати найсучасніший і найкреативніший вид флаєра – єврофлаєр.

У нас ви можете замовити друк флаєрів одного з 5 видів: на якісному крейдованому папері різної товщини, з перфорацією або без нього, з вибірковим УФ-лаком. Дизайн флаєрів можуть розробити художники нашої дизайнерської групи. За вашим бажанням вам буде надано кілька варіантів на вибір, але заплатите ви лише за той, який оберете та підпишете до друку.

дизайн флароїв

Ми впевнені: Гарний дизайн - продає.

Приклад «правильної» реклами на єврофлаєрі перед вами.

У макеті крупно і яскраво зазначено назву компанії, про яку йдеться – FitFood. Також вказаний сайт цієї компанії та контактна інформація для тих потенційних клієнтів, які хочуть познайомитися з фірмою ближче та дізнатися про неї більше.

Рекламований товар на єврофлаєрі займає основне місце – тут дано не лише короткий опис товару, а й його ціна.

Зазвичай на флаєрі використовується один із двох методів вказівки ціни: пишеться колишня вартість і нова, або можна вказати знижку на товар у відсотках.

Також задіяний дуже ефективний метод – візуалізація вигоди товару. В даному випадку – на флаєрі розміщено кількість та ціна продуктів, які слід з'їсти спортсмену, щоб отримати адекватну дозу вітамінів та мікроелементів, що дорівнює одній порції спеціального спортивного харчування.

Ну і, зрозуміло, обов'язково слід вказати мережу магазинів, що торгують цим ефективним видом спортивного харчування, а також адресу з картою, що пояснює місцезнаходження магазину.

Окремим блоком на флаєрі виділено, навіщо покупець повинен зберегти цей флаєр? Потім, щоб пред'явити його в магазині при покупці спортивного харчування та отримати дисконт на 1 рік. Дисконт працює як накопичувальна знижка та допоможе отримати карту GOLD. Це цікава пропозиція, чи не так?

Ось так працює єврофлаєр: він дає кожному потенційному клієнту вичерпну інформацію і відразу відповідає на безліч запитань.

Ми в найкоротший термін готові виготовити для вашої рекламної компанії великий обсяг флаєрів відмінної якості.

Пам'ятайте, що єврофлаєр – це витрати мінімальних коштів та привернення максимальної уваги покупців!

Корисні статті про поліграфію