Друк флаєрів #51 l Блог Принт Маркет

Стильні та красиві листівки та флаєри давно користуються популярністю як ефективний інструмент реклами у великому, середньому та малому бізнесі. Хто хоч раз замовляв друк флаєрів у Print Market, то знає, що наші флаєри відрізняються оригінальним і незабутнім дизайном, чудовою якістю виконання та доступними цінами.

Друк листівок займає 2-4 дні, залежно від тиражу. Папір для листівок може бути різної товщини – від тонкої 100 г/м² до щільної 350 г/м. Якість друку фотографічна, з передачею 65 000 кольорів і відтінків. Формат листівок – А4, А5, А6, Євроформат. Можливе застосування вибіркового лаку та перфорації.

Друк флаєрів - сучасно, яскраво, професійно!

За останній тиждень ми зробили флаєри та листівки для наступних клієнтів:
Перший клієнт – Студія краси та Школа візаж №1 «Fresh-Art Make-up School», яка запрошує охочих підстригтися у майстрів міжнародного класу. Для них ми надрукували гарні та інформативні Єврофлаєри з докладним переліком послуг та картою проїзду до Салону краси.

Другий клієнт – Магазин майстра Ірини Crochet Tenderness, що пропонує покупцям в'язані гачком незвичайні слінгобуси, пледи, ковдри, одяг для дівчаток та чарівні м'які іграшки. Для творчої людини Ірини та флаєри ми зробили творчі, з прикладами її робіт. Сподіваємося, завдяки їм у неї значно додасться клієнтів та шанувальників її творчості.

Третє замовлення – флаєри для SUMMER COLORS на Трухановому острові, події, яку не можна було пропустити! 13 червня Art Events та UA Trance Family зібрали всіх любителів електронної музики на березі Дніпра. То справжній опен-ейр! Сонце, музика, пісок та 12 годин запальних ритмів від талановитих артистів! Звичайно ж, для них ми надрукували дуже яскраві і дуже креативні флаєри.

Четвертим був дуже цікавий замовник: він професійний екскурсовод, який пропонує приватні екскурсії Києвом та Київською областю з відвідування Національних та ландшафтних парків, старовинних особняків і навіть страусиної ферми. Для нього ми також надрукували листівки Євроформату з інформативними повідомленнями та фотографіями місць, які можна відвідати. Сподіваємося, наші флаєри допоможуть йому залучити численних клієнтів та провести безліч пізнавальних та захоплюючих екскурсій.

Так що, якщо вам потрібно надрукувати якісні флаєри та листівки, то Print Market готовий виконати ваше замовлення швидко та недорого! Чекаємо на вас, наших клієнтів.

Друкарня Принт Маркет. Поліграфія для вашого бізнесу.  

Корисні статті про поліграфію