Оригінальні блокноти l Друкарня Принт Маркет.

Оригінальні блокноти від Принт Маркет – це креативний дизайн, якісне виконання та низькі ціни. Спеціально для клієнтів, які мають гарний смак, наші дизайнери розробили та «стандартизували» оригінальні моделі блокнотів, які можуть стати відмінним сувеніром або доповненням до основного подарунка колегі, начальнику, бізнес-партнеру або близькій людині. Завдяки наявності власної друкарні та висококваліфікованого персоналу, ми можемо швидко, якісно та набагато дешевше, ніж інші, виготовляти незвичайні та красиві моделі блокнотів. Наш оригінальний блокнот – це не тільки корисний паперовий помічник у справах, а й прикраса вашого робочого столу, головними перевагами якого є якісний папір, зручний розмір та прикольна обкладинка.

Оригінальні блокноти – вибери, що тобі подобається.

Особливою популярністю останнім часом користуються наші Еко блокноти. Сучасні та стильні блокноти підкреслять європейську спрямованість діяльності вашої компанії – Адже сьогодні всі високорозвинені країни світу стурбовані чистотою екології та збереженням нашої планети для майбутніх поколінь. Еко-блокноти мають формат А5, обкладинка з крафт картону товщиною 1.5-1.7 мм натурального коричневого кольору. На обкладинці – кольорова вставка з дизайнерського паперу, під колір якого можна підібрати Еко ручку. Еко ручка в корпусі з натурального крафта з кольоровими пластиковими доповненнями кріпиться до блокнота кольоровою гумкою, підібраною кольором. Внутрішній блок складається з 50 аркушів білого або кремового паперу 80 г/м2. На обкладинці за бажанням клієнта можна надрукувати логотип компанії або інше зображення в 1 або 2 кольори. Кріпиться блокнот на зручну та міцну металеву кольорову спіраль.

еко блокноти

Оригінальний блокнот Геркулес має незвичайну конструкцію та зручний невеликий формат 60х100 мм, який за розмірами трохи більше стандартної візитки. Він чудово міститься в кишені піджака або в найменшу жіночу сумочку. Обкладинка блокнота зроблена із щільного паперу з матовою ламінацією. Усередині блокнота 30 аркушів білого тонкого офсетного паперу фінського виробництва. Кожен лист має перфорацію, щоб його можна було легко відірвати. На аркуші внутрішнього блоку може бути нанесений логотип або будь-яке інше зображення в 1, 2 кольори або повнокольорове.

оригінальні блокноти

Ще одна незвичайна модель – красиві Блокноти Тетріс. Вони також невеликого зручного формату 60х100 мм із кишенькою для візиток. Відкриваються як книжечка. Обкладинка – щільна ламінована. Усередині 30 проклеєних листів білого офсетного паперу, який за вашим бажанням може бути прикрашений логотипом вашої компанії, друк в 1, 2 кольори або повнокольорове зображення.

цікаві блокноти

Замовити блокноти в Прінт Маркет.

Якщо вам потрібні гарні та оригінальні блокноти, то звертайтеся до Прінт Маркет. Наші дизайнери створять особисто для вас креативну обкладинку у повній відповідності до ваших уподобань, а ми швидко та якісно надрукуємо тираж. Наші розумні невисокі ціни доступні для будь-якого бюджету, а сервіс сподобається найвибагливішим клієнтам. Щоб легко та швидко оформити замовлення, зверніться до нашого сайту, де вкажіть в опціях обрану вами модель блокнота, тираж та кількість фарб для друку логотипу або іншого зображення. Всі ціни є актуальними.

Корисні статті про поліграфію