Новинка! Еко блокноти з ручкою - Блог Прінтмаркет

Еко продукція вже давно викликає схвалення всіх, хто небайдуже ставиться до збереження навколишнього середовища. Чистота екології – це здоров'я планети, здоров'я всього людства. Це і турбота про майбутні покоління, які прийдуть слідом за нами.
Сьогодні багато товарів випускаються з екологічних матеріалів – переробленої вторинної сировини, яка природно розкладається в природі, не завдаючи шкоди. Print Market також стурбований чистотою екології та бере участь у створенні товарів бренду ЕКО: Еко ручки, Еко блокноти, Еко пакети, Еко сумки.
Наші Еко-блокноти створюються з повторно переробленого паперу та картону. Випускаються у двох розмірах, які найбільше користуються популярністю у користувачів. Це розмір А5 та А6. До блокнотів додається Еко-ручка, також із екологічного картону крафт.
Якщо вашій компанії потрібні стильні та недорогі блокноти, що дозволяють також зберегти екологічну чистоту природи, то Print Market із задоволенням швидко та якість виконає замовлення. Наші менеджери вже чекають на ваші дзвінки: (044) 229-5323.

Еко Блокнот А5 з ручкою

Це блокнот розміром 148х210 мм з обкладинкою з Еко картону товщиною 1.5-1.7 мм, кольору крафт. Можна замовити блокнот з логотипом, друк логотипу виконується в 1 або 2 кольори.
Внутрішній блок складається із 40 аркушів. Папір для блоку можна вибрати. Це можуть бути білі листи офісного тонкого паперу щільністю 80 г/м. Також можна замовити внутрішній блок із більш щільного (90 г/м2) паперу кремового кольору.
До речі, колір вставки на блокноті поєднується із кольором пластикових деталей ручки. Еко ручка моделі Стандарт може мати деталі будь-якого із шести кольорів: чорний, оливковий, яскраво-блакитний, апельсиновий, червоний та зелений. На ручку, як і на блокнот, наноситься логотип компанії.
На листах внутрішнього блоку можливий друк 1, 2 і більше кольорів. Кріпиться весь блокнот на металеву пружину білого кольору з довгого боку.

Еко Блокнот А6 з ручкою

Це блокноти розміром 105х148 мм. Вони також мають обкладинку з Еко картону завтовшки 1.5-1.7 мм кольору крафт, внутрішній блок на 40 аркушів може бути виготовлений з тонкого білого офісного паперу або щільнішого кремового. На обкладинку та на внутрішні аркуші блокнота наноситься логотип або, за бажанням клієнта, інша інформація. Кількість кольорів нанесення обумовлюється менеджером.
Блокнот кріпиться на металеву пружину білого кольору на короткій стороні. Гумка на обкладинці міцно утримує ручку Еко. Ручка моделі Стандарт та вставка на обкладинці можуть бути підібрані за кольором, що слід обговорити під час оформлення замовлення.

Корисні статті про поліграфію