Наклейки. Замовити друк наклейок - Блог Принт Маркет

Наклейки – ефективна реклама твого бізнесу! Ви бачите їх скрізь: на вітринах, у транспорті, на стінах будинків та у метро. Наклейки дають інформацію та рекламують компанію, вони сприяють просуванню товарів та повідомляють про послуги, залучають нових клієнтів та партнерів.
Наклейки – дуже ефективний метод реклами!
Якщо потенційні клієнти запам'ятали наклейку з рекламою вашої компанії, наклейка зроблена правильно. І це означає, що люди приймають вашу компанію, ваш бренд та ваш продукт.
Декілька порад, які зроблять ваші наклейки ефективнішими.

Наклейки – це просто.

Ми можемо надрукувати наклейки будь-якого розміру , форми та кольори, але пам'ятайте, що мета наклейки – це не перерахування послуг чи продукції вашої компанії. Мета наклейки – зіграти на природній людській цікавості, порушити інтерес до вашої компанії. Не потрібно на наклейці розміщувати довгий текст для цілої брошури – потрібно, щоб ваша наклейка працювала на цільову аудиторію.

Друк наклейок - Виявіть себе.

Якщо ви помістили свій логотип на наклейці і сподіваєтеся, що цього достатньо – ви помиляєтесь. Потрібно зацікавити майбутніх клієнтів та дати свої координати – адреси, телефони, сайт в Інтернеті. Неважливо, як виглядає ваша наклейка – яскрава барвиста або лаконічна одноколірна. Важливо, щоб її помітили!

Наклейки з логотипом - Цільова аудиторія.

Ви вже визначили, хто ваші потенційні клієнти? Тоді розмістіть свої наклейки там, де вони знаходяться. Ми надрукуємо їх на спеціальному самоклеючому папері або плівці Оракал, що приклеюється до будь-якої поверхні. Також ми можемо надрукувати наклейки будь-якого формату від А6 до А0, щоб розмістити їх на вітринах та прилавках, або у книгах та журналах.

Замовити наклейки - Думайте креативно.

За різноманітністю та характером наклейок можна зробити висновок, що жодних обмежень та стандартів для них не існує. Компанія Cillit BANG, наприклад, розробила та приклеїла наклейки на монети, які показували половину монети чистої, а половину брудної. Окрім стандартних наклейок, ми готові надрукувати для вас будь-які творчі та незвичайні проекти наклейок! Координуйте дії Ваші наклейки повинні працювати в комплексі з іншими друкованими рекламними засобами. Ефективну роботу наклейок можна підтримати плакатами, листівками, брошурами, флаєрами. Ми готові вам допомогти і перетворити ваші ідеї на скоординовану та ефективну рекламну кампанію.

Замовляйте наклейки в Printmarket.ua – і ми разом просуватимемо ваш бізнес!

Ми пишаємося своєю якісною та ефективною роботою, завдяки якій у нас сформувалася велика мережа задоволених клієнтів. І ми хотіли б, щоб ви до них приєдналися.

Корисні статті про поліграфію