Наклейки - 7 способів реклами - Блог Принтмаркет
Роль наклейок та етикеток у маркетингу часто недооцінюють. Багато компаній вважають, що наклейки виглядають дешево, а це, у свою чергу, може негативно позначитися на іміджі компанії чи бренду. Але це помилкова думка!
Якщо наклейки та етикетки створені за всіма правилами, ви будете здивовані, як багато вони можуть зробити для просування вашого бренду та розширення бізнесу.
Ми друкуємо наклейки будь-якої форми та розміру, включаючи адресні наклейки для конвертів, наклейки-візитки, етикетки для продуктів або величезні рекламні наклейки-плакати на плівці Оракал для вітрин. Наші наклейки мають дуже багато варіантів застосування.
 
Як наклейки та етикетки можуть бути використані як маркетинговий інструмент:
 
1. Різноманітне розміщення.
 
Як ми вже підкреслили, наклейки бувають різних форм і розмірів, і можуть бути використані для просування вашого товару або послуги. Вони абсолютно універсальні з точки зору розміщення: на транспортних засобах та вітринах, на підлозі та стінах, як візитки, етикетки та друковані брошури. Якщо ви у вашій рекламній кампанії плануєте використовувати друковану продукцію, то наклейки та етикетки допоможуть вам провести її на різних платформах.
 
2. Надання інформації.
 
Наклейки та етикетки можуть стати чудовим способом інформування ваших клієнтів. Наклейка повинна містити ключову інформацію, яка підвищить ймовірність продажу. Наприклад, на наклейці можна розмістити контактні дані, ціни та основні якості продукту чи послуги, які однозначно зацікавлять та залучать клієнтів. Потрібні слова та добре підібране графічне рішення відразу звернуть на себе увагу.
 
3. Творчий підхід.
 
Якщо ви не боїтеся сміливих рішень, то наклейки та етикетки стануть чудовим способом реалізації ваших творчих планів. Використовуйте наклейки, щоб зробити клієнтам унікальну пропозицію. Нехай повідомлення виділяється на загальному тлі. Підійдіть творчо до місця розміщення свого стікера – це допоможе привернути до нього увагу. Якщо ви використовуєте наклейки на брошурі, рекомендуємо їх розмістити всередині брошури, щоб захопити увагу читача. Необхідно ретельно продумати не лише текст, а й шрифт, яким він буде написаний, та зображення, яке буде розміщено поряд із ним.
 
4. Виставки.
 
Якщо ви регулярно берете участь у торгових ярмарках і виставках, наклейки стануть чудовим доповненням до вашої реклами на цих заходах. Наклейки працюють так само потужно, як візитні картки або листівки, тому що вони дають вашій аудиторії конкретну інформацію про вас. Наклейки – це чудовий спосіб вичленувати з усієї маси «свого» клієнта.
 
5. Доступність.
 
Однією з найбільших переваг наклейок та етикеток є їх невисока вартість. Це найдешевший і найдоступніший метод донесення потрібної інформації до ваших клієнтів. Наш асортимент друкованих наклейок величезний і починається із суми трохи більше 100 грн. Погодьтеся, це зовсім невелика інвестиція для такого універсального інструменту реклами.
 
6. Довгострокова дія.
 
Низька вартість наклейок дозволяє надрукувати їх у великих кількостях, щоб використовувати в майбутньому. Якщо ви друкуєте наклейку, яку можна розмістити на будь-якій вашій продукції, ви можете відразу надрукувати великий тираж за відносно низькою ціною. Наклейка, що сприяє просуванню вашого товару чи послуги, може бути використана протягом тривалого терміну у кількох рекламних компаніях.
 
7. Заклик до дії.
 
Ще один спосіб отримати максимальну ефективність від наклейок та етикеток – це використовувати їх як прямий заклик до дії. Роздрукуйте промо-пропозицію на наклейці та додайте її до листівці – Ваші клієнти оцінять такий крок. Наклейка може бути гарним способом, щоб виділити спеціальні пропозиції чи заохочення для особливо активних клієнтів.
 
Наклейки та етикетки ми створюємо за допомогою цифрового друку. Найменший розмір, який ми друкуємо – це 25х50 мм, найбільший – це формат А0 1200х840 мм, який може бути використаний як рекламний плакат на зовнішніх вітринах. Ще ми вміємо друкувати круглі, квадратні та прямокутні наклейки нестандартного розміру.
 
Що б ви не шукали, ми впевнені, що ви знайдете це у нас, в компанії Прінт Маркет. Ми допоможемо вам створити креативний дизайн, підібрати потрібний розмір і надрукуємо красиві та якісні наклейки, які ефективно працюватимуть на вас. Дзвоніть чи пишіть нам вже сьогодні, ми будемо раді допомогти вам!
 

Корисні статті про поліграфію